Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz Mercutio_ #80522 üzenetére

igen, jó autót és egyszerű nézni, csak "jól meg kell nézni és ha jó meg kell venni"

tudod hányszor meghallgattam ezt?

egyébként nem lehetetlen, csak olyan ismerettségi/baráti kör kell hozzá. Nem, nekem sajnos nincs ilyen

köszönöm nincs több kérdésem

1-1,2 milla KP-val szerintem már érdemesebb kintről hoz(at)ni valamit, ha más nem azonos áron jobb felszereltséget kap a vevő.

igen. ezek azok a sztorik, amiket meghallgatsz, mint győzelmi jelentések. aztán a fele se igaz, kicsit megkapargatod a gépet, és kiderül, hogy csak egy kicsit ráz a kormány a lámpa kacska mert puffos volt, és a küszöb is rohad egy kicsit meg a sárvédő, de jól húz és ez a lényeg. te meg nyilván nem dörgölöd az orra alá, ő is tudja, de nem vallja be, hogy rámelegítettek valami szart.

persze, ha értesz hozzá, akkor be tudod húzni a tutit, kint is, itt is, de magánzóként kb. egálban leszel, mire kimész, behozod, lepapírozod. a zsírosát már megvette ali aki már a szerviz parkolóban vár herr müllerre aki megkapta az árajánlatot a 6-8 éves nagygenerálra, a szarabbját meg viszik haza a románok, meg hozza haza sanyika kicsit kilakatolni és felrakni nemdohányzó garázsban tartott svájci orvosként.

fun fakt:

toltam egy merészet

3,5 éve 108k-val vettük 1050-ért a 2004-es fókát, most van benne 145k

egy forintot nem csökkent az ára, pedig öregedett +30%-ot és futott +30%-ot

[ Szerkesztve ]

• Magnum_

nagyúr

válasz Mercutio_ #80522 üzenetére

ha más nem azonos áron jobb felszereltséget kap a vevő.

azt csak hiszed. tudod, miért hoznak be ennyi autót külföldről? mert nagyobb rajtuk a marge.
    meg igazából mi neked a jobb felszereltség? Mire vágysz klímán, szervón, elektromos ablakon kívül? Tényleg érdekel. Ha kanyarkövetős bixenon fényszóró kell, Németo.-ban - statisztikailag - tuti több ilyennel rendelkező fordul elő, mint itthon, az tuti.

milyen macskatappancs?

[ Szerkesztve ]

I humbly and respectfully decline™

Új hozzászólás Aktív témák