Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
föccer #132754 üzenetére
Ne pörögj rá ennyire, van most ~10 darab meg ~5 komprmisszumos kérdőjeles. Most a matek megy erősen hogy mi meddig fér bele, úgy hogy ne teljesen nullázzam magam, illetve vésztartalékot is meg kéne dobni egy kicsit a hitel miatt.
Mercutio_
Kb 10 évvel ezelőtt, de erős túlzás hogy csináltam, kb 3 hónapig jó ha űztem, majd első sikeres eladásnál amikor nem fizettek ki ott is hagytamQru
Covid kicsit mentálisan meg pénzügyileg is lezúzott anno. A nagyobb probléma inkább ott kezdődött hogy a szerelő egy hitvány sz*r volt, és csak lehúzott, majd felelősséget nem igazán akart vállalni. Egy igazi money pit lett a végére, nem csak tankolás szempontjából, így "szépen" leültem vele megbeszéni hogy most mennyiért is fogja megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest