- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitmad
aktív tag
Szombaton lesz az rtlklub-on 16:15-kor egy filmjük,
a címe: Isten megbocsát, én nem! [link]
Nem tudom hogy láttam-e, de meg fogom nézni az biztos.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Neten is fent van, valami tv rip lehet, de a DVD lenne az igazi. Szinte minden más filmjük megjelent már DVD-n, amit érdemes megnézni tőlük, de ezt az egyet nagyon nem akarják kiadni, pedig talán ez volt a 80-as években az első, amit a MTV leadott, mint Bud Spencer- Terence Hill film.
Persze, hogy élnek:
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Az egyik hapsi nagyon tuti a kajálásnál a Vizilovas epizódban, mikor megpróbálja a karaj csontját eltörni, de nem jön össze neki. Ciki... A ''fő rossz hapsinak'' és Bud-nak is elsőre sikerül: ''Aki nem hajlik, az megtörik.'' ''Zsenge...''
A legjobb hapsi a késes kopasz a filmben!A légy is s*gg*n csúszik a fején...
-
faster
nagyúr
A ''Különben dühbe jövünk''-et vajon kiadják Magyarországon DVD-n? Eddig valahogy kimaradt minden szériából. Vagy csak az én figyelmemet kerülte el?
-
PuFFoK
tag
Nagyon jó a topic
. Komolyan nem hittem volna, hogy létezik tőllük film amit még nem láttam. Pl ördög jobb és bal keze 2, meg a Piedóne Egyiptomban-t sem láttam még. Megiszok még egy-két pálinkát és veszek egyet
-
tocsa
senior tag
Mége egy a végéről, a verekedés után, indulnának:
Sofőr1: Most mi csinálkjunk uram?
- Vigyetek ki a reptérre, majd miután felszállt a gépünk, gyertek vissza értünk ide, és vigyetek haza minket a villába! Világos?
Sofőr1: Természetesen uram!
Sofőr2: Magától értetődő!
Jó mellékszereplők a sofőrök is pl. -
tocsa
senior tag
Az is király! Én is láttam moziban! Meg egy csomót annak idején!
Tök jó jelenetek, amikor pl esznek!
Ilyen a vizilovakkal vagyokban, amikor a főgonosz le akarja kenyerezni őket és meghívja a birtokukra őket, de a nincs kettő 4 nélkülben is már az elején kajálnak egy rohadt nagyot! -
BullSoft
tag
A BME ''I'' épülete közelében a ''Kockabüfé'' oldalán meg van egy kép Bud + H 725-ről
-
rup1u5
nagyúr
Bud és Terence fotók de leginkább popart-os skiccek érdekelnének.
Szeretnék polót nyomatni.
Aki tud ilyeneket segítsen! -
Josh
tag
Nem volt gyenge.....
Please, please. It is a movie. I (magamra mutatok)
(ölelés, és elindulok)
Wather Horse (itt nagyon ásítok, és a kezemmel mozgatom a füleimet)
Mondom neki: Bád szpenszer, egy nagy kört rajzolok, eljátszok egy kövér embert, meg egy kamu verekedést
Song in a movie. Worker bepakolják elefántcsont, és song.
(Itt már kisebb tömeg figyeli tettemet)
Aszongy a manus: Kiccsi madzsar.
Értem, can you not help me?
No
Akkor adjon egy elefántos nyakláncot
800 forint. Fizetek, és eljöttem onnan, gondoltam nem égetem tovább magam. -
BullSoft
tag
Aki szeretne sok Bud Spencer - Terence Hill filmet venni, az nézzen be ide:
[link] -
Darla
tag
Bővebben: link Itt találsz dalszövegeket.
-
BullSoft
tag
Ahanyszor megnezem, mindig azon gondolkodtam hogy hogy kerultek a wcbol a hajora, es probaltam vmi esszeru megoldast talalni. De ugy tunik akkor mar liftezo budik is voltak, csak mara eltuntek
-
Josh
tag
Nekem is az az egyik kedvenc filmem. Van benne egy dal, amikor már a film végén a néger munkások pakolják be a dobozokat meg az állatcsontokat a hajóba, és akkor ők énekelnek egy dalt. Na annak a dalnak a szövege kellene de nagyon ám. Egyszer egy néger manust le is szólítottam a vásárba, hogy látta-e azt a filmet, de mivel, hogy ő nem igazán értett magyarul, én meg se angolul se gánaiul nem tudok, így nem sikerült a project, pedig felhasználtam minden kreativitásomat, hogy kézzel-lábbal ki tudjam fejezni magam.....
Ha valaki tudja, hogy miről beszélek kérem írjon.... -
Dilikutya
félisten
válasz
Agostino #107 üzenetére
A poénokkal nincs gond, a szokott módon röpködnek
Az a bunyó az elején sem az igazi, az csak a szokásos film eleji, amikor összeraknak pár nehéz fiút, de a végén mindig hatalmas agyalás szokott lenni, amit most nagyon hiányolok. Az is zavaros, hogy kerülnek a végén a hajóra, majd onnan vissza stb. Szóval szerintem nem a legjobb filmjük.
-
Agostino
addikt
válasz
Dilikutya #106 üzenetére
Üdv.
Valahogy én is érzem, hogy valami kellene még bele, könnyen lehet, hogy pont amiatt hogy, pont a bunyó volt kevés. Bár azért az elején volt bőven, amikor szétverték a kocsmát.
Viszont az tetszett benne, hogy ''Ezt nem feltétlenül kell megírni a jelentésbe''. Meg amikor már belejöttek a szerepbe. Hogy is volt? '' Ha te tartod a szádat..'' -
Agostino
addikt
Üdv.
Nekem sikerült beszereznem végre azt a filmet amit egyszer aprócska koromban láttam, és aminek hatására titkosügynek szerettem volna lenni, a Nyomás utánát. Ez is egy nagyon franko film tőlük.
''Én azt hittem a te kamionod'' -
Dilikutya
félisten
Azt annyira nem ismerem, ritkán vetített darab. De az most nem is idevág, mivel nem kizárólag Terence Hill westernkomédiája
Amúgy nem rossz valóban, talán 1x láttam. Nekem akkoris a Kincs ami nincs/Bűnvadászok/És megint dühbe jövünk trió tetszik a legjobban. De pl az Ördög jobb és bal keze 2, és a Fordítsd oda a másik orcád is jól sikerült filmek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest