Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Az is király! Én is láttam moziban! Meg egy csomót annak idején!
Tök jó jelenetek, amikor pl esznek!
Ilyen a vizilovakkal vagyokban, amikor a főgonosz le akarja kenyerezni őket és meghívja a birtokukra őket, de a nincs kettő 4 nélkülben is már az elején kajálnak egy rohadt nagyot! -
Josh
tag
Nekem is az az egyik kedvenc filmem. Van benne egy dal, amikor már a film végén a néger munkások pakolják be a dobozokat meg az állatcsontokat a hajóba, és akkor ők énekelnek egy dalt. Na annak a dalnak a szövege kellene de nagyon ám. Egyszer egy néger manust le is szólítottam a vásárba, hogy látta-e azt a filmet, de mivel, hogy ő nem igazán értett magyarul, én meg se angolul se gánaiul nem tudok, így nem sikerült a project, pedig felhasználtam minden kreativitásomat, hogy kézzel-lábbal ki tudjam fejezni magam.....
Ha valaki tudja, hogy miről beszélek kérem írjon.... -
Dilikutya
félisten
Azt annyira nem ismerem, ritkán vetített darab. De az most nem is idevág, mivel nem kizárólag Terence Hill westernkomédiája
Amúgy nem rossz valóban, talán 1x láttam. Nekem akkoris a Kincs ami nincs/Bűnvadászok/És megint dühbe jövünk trió tetszik a legjobban. De pl az Ördög jobb és bal keze 2, és a Fordítsd oda a másik orcád is jól sikerült filmek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Assetto Corsa EVO
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest