Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
A Bananos Joe a legjobb!
-
mirci18
addikt
válasz
vitezlejszlo #447 üzenetére
Segítek az elejét annó az M1 felcserélte rossz sorrendben adták le ezért ilyen.
De kivágni nem vágtak ki belőle csak a közepéből. -
zone
őstag
válasz
vitezlejszlo #447 üzenetére
Youtube-on fenn van magyarul, angolul, olaszul, németül, franciául, spanyolul és mind ugyanúgy kezdődik.
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok!
Régóta piszkál egy kérdés, de nem találok rá választ....
A Kincs ami nincs eleje teljesen olyan, mintha hiányozna pár másodperc, egyböl egy beszélgetés zajlik, aminél még talán hallani is lehet, hogy valami le lett előle vágva. Erről tudtok valamit, hogy ez mindenhol iyen, vagy csak a magyar verzióvan, és mi volt ott, amit kivágtak?
Köszi
-
zone
őstag
Egy kis önreklám, logouton nem volt eddig nagy érdeklődés: [link]
-
GSP
aktív tag
''-Adj már nekem is egy tölcsért!
-Tutti-frutti, karamell, vanília.
-Pisztácia.
-A pisztácia kifogyott. Van vanília, tutti-frutti, karamell, rumos dió, kávé.
-Oké, akkor legyen vanília pisztáciával.
-A pisztácia kifogyott.Van vanília, karamell, tutti-frutti, rumos dió és kávé.
-Oké, akkor legyen mondjuk tiszta csokoládé egy kis pisztáciával.
-Mondd,te süket vagy? A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-Azért ne kapd fel mindjárt a vizet, ha nincs nincs. Szóval akkor, mi a választék?
-Van vanília, tutti-frutti, karamell, rumos dió és kávé!
-Megjegyeztem.Akkor mondjuk legyen egy kicsi mindből. Tutti-frutti, karamell, vanília, rumos dió, és kávé....Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát...'' -
Gabson730
tag
Nem tudja valaki, mi a márkája Terence dzsekijének a Bűnvadászok-ban??
GRAZIE OMONE
-
mirci18
addikt
válasz
Hammon Serra #439 üzenetére
A név sokszor nem tükrözi a hátteret.
Én is szőrös vagyok és nagydarab mégis caputo a becenevem.
Ezt én választottam.
Mindíg meglepődnek rajta a méretem miatt de akkor elmondom hogy a hasonlóság több mint elég Enzoval.
Ugyanis én sokszor ugyanolyan béna és ügyefogyott vagyok mint ő. -
EmberXY
veterán
válasz
Hammon Serra #438 üzenetére
Hízni könnyebb, mint fogyni, úgyhogy semmi sincs veszve.
Egyébként a nick neveddel már nagyon régen is (amikor ideevett a fene engem a ph-ra) összefutottam itt valahol, és rögtön tudtam, hogy kiről/milyen témáról van szó, szóval ez egy univerzális téma.A fiatalabb generáció beszoktatásához: annak, aki még nem ismerné őket, a Bűnvadászok vagy a Szuperhekusok (esetleg az És megint dühbe jövünk) filmeket szoktam kezdésnek ajánlani, mert azok környezete a fiataloknak is rögtön "fekszik", mert nem azt látják rajta, hogy kvázi milyen régen készült, hiszen Florida a 70-80-as években már modernebb volt, mint kis hazánk 10-20 év múlva, így gyakorlatilag egy modern környezetben kedvelhetik meg a párost, azután már a többi filmért könyörögni fognak. (Ellenkező esetben bal parasztlengő-jobb parasztlengo-serpenyő kombó)
-
Hammon Serra
senior tag
Állandóan ebből a filmből idéztem pubertáns koromban, és akkor ragadt rám ez a név. Bár rohadtul nem hasonlítok az öregre, ez nem jelent semmit. Aki a PH-ról ismer,és azóta is tartom velük a kapcsolatot, mert mondjuk még bazároztam, az így hív a mai napig is :-)
Jövőre 2 opció közül fogok választani a tank fényezésére.
Vagy Hammon Serrano képét amikor álla pályán(göndör paróka 3-as számmal, vagy pedig egy általános profilkép közül ami róla készült.De mindenképp Ő lesz rajta. Ez tuti!
UI: Ma Megint dühbe jöttünk és már megy a gyerekeknél a "Bunkó vagy Bugsy" :-D
-
mirci18
addikt
válasz
Hammon Serra #435 üzenetére
Ez a pofa (motor) ismerős nekem.
Gratula nagyon jó.Nagyon jó a beceneved.
Nekem a BSTH barátaim akikkel összejárok a BSTH fesztiválra csak Caputo brigadérosként ismernek.Nekem most jön az első gyereken és remélem őt is érdekelni fogja.
Fontos hogy a legkisebbek is megismerjék még őket mivel ritkán vannak már a tv-ben főcsatornákon.
-
EmberXY
veterán
válasz
Hammon Serra #435 üzenetére
Pofás motor
.
Bár szerintem miami rendőrségi festéssel és esetleg hátul a hírhedt "vanília fagyis tartállyal" ütősebb lenne.
És a háttérben az autó - bár nem tudom, hogy a tiéd-e - de pont két ajtóval van több rajta ebben a nyári melegben, mint amennyi kéne.... -
Hammon Serra
senior tag
Mondhatom,hogy szeretem az öreget. MInt a nevemből olvasható,Hammon Serrano. Direkt így írva,csak a PH szabályzata nem engedte a több karaktert. :-( Azt hiszem 2005..... 12 éves korom óta ez a becenevem.
Rajta nőttem fel. Nincs értelme többet mondani,hogy miért meg,hogyan.
Holnap a gyerekekkel maratoni Bud Spencer-Terence Hill nap lesz.És természetesen amíg engem is bele nem tesznek a tepsibe, ez így is marad.
A barátom pedig 2 hete festette kapkodva a motoromra. Jövőre jobb lesz. -
törölt tag
Sajnos sokan elmentek már valóban, de a filmeket még az unokáim is nézni fogják (gyerekek is szeretik nagyon, pedig még kicsik). Viszont Kamasuka (a szép katona) tegnap ünnepelte a 91. születésnapját.
(#431) mirci18: Mi pisztácia fagyit ettünk.
Kár, hogy ilyen apropóból találtam rá erre a topikra
-
hazalaca
csendes tag
Az utolsó szava ez volt: Köszönöm.
Kiemelkedően értékes életet élt... -
mirci18
addikt
Sajnos egyszer mindenki felett eljár az idő.
S mivel java részük 20-as 30-as születésű így ők szépen lassan kikopnak.De ami már elszomorító most egy ilyen hirdetést találtam ezzel a névvel hogy :
Bud Spencer emlékére.Gondolom így akarja drágábban eladni a vhs-eit.
Régebben bevett szokás volt énekesek lemezeit megvenni halála után.
Nagyon nagy kereslet van ugyanis rá közvetlen a halála után.Egyébként ki hogy emlékezett a mesterre?
Én tegnap gyertyát gyújtottam érte meg főztem hagymás babot kötelezően serpenyőből ettem.
Ja és egész nap BSTH-s pólóban voltam. -
EmberXY
veterán
válasz
Hammon Serra #429 üzenetére
Nem jó ezt látni, az ismertebb szereplők közül talán már csak Pizzutti és Borgese él (nameg Terence Hill természetesen), viszont a magyar hang tekintetében Kránitz Lajosról se feledkezzünk meg, sajnos ő is elment már.
-
törölt tag
Ki hiányzik?
Wilbur Walsh uram! -
EmberXY
veterán
Nyugodj békében Bud!
Most hallottam a rádióban, el sem akarom hinni.
-
BoneDragon
veterán
Mikor megláttam reggel a hírt, el sem akartam hinni, de sajnos igaz.
Nyugodj békében!
-
Malibutomi
nagyúr
Eg veled Bud!
-
laceszgamer
addikt
válasz
Malibutomi #422 üzenetére
Én is most olvastam a hírt nemrég.
Ég veled Piedone!
-
Malibutomi
nagyúr
Gyerekek elhunyt Bud
-
hazalaca
csendes tag
Gyerekkorom humorheroldjai. Sör-virsli verseny a színes verdáért
Kincs ami nincs a japán örökharcossal stb
TH-nek van egy Szuperzsaru c fimje, azt néztem mindig mikor beteg voltam -
EmberXY
veterán
Régebben a spencerhill-t, de egy ideje valamiért nem csinálják, pedig ott minden egy helyen volt.
Azóta a krumplishal-ra szoktam időnként felnézni. -
Malibutomi
nagyúr
En nem is tudtam hogy van ez a topic, de most megtalaltam.
-
EmberXY
veterán
Nálam bent van a topik a kedvencek között, szóval nem halt ki, csak senki nem írt bele mostanában.
Én szívesen fenntartom a topikot, ha mások is írnak bele.
Valamiért a BSTH téma mindenhol rövid életű, pedig rengeteg rajongó van, érthetetlen, hogy miért nem pörög a topik. -
mirci18
addikt
Bár két éve kihalt ez a topik.
De hátha többen is írtok bele.
Imádom a két szinész filmjeit.
Ez látható is az aláírásomból.
Számomra ők ketten a minták a viszonyítási alap hogy hogyan kellene az embereknek gondolkozni élni.Jó látni azt hogy még ma is ennyi évvel a sikereik után is számos rajongó emlékszik rájuk.
-
EmberXY
veterán
-
peterszky
őstag
Van egy eladó régi típusú Jumbo-dzsekim, állapota újszerű, mivel a beszerzés után mindössze egyszer volt használva és mosás után a szekrényben pihen azóta (sajnos a rajongás miatt átsiklottam egy apró, de mégis zavaró méretproblémán...), 2009-es beszerzés az email archívum szerint. Bélelt verzió, mérete XL. Irányár: 5e Ft (de legalább egy Rusty-kutya pólót szeretnék venni...
).
-
EmberXY
veterán
Csak az gondolná, aki nem ismeri.
Szerintem nyilvánvalóan látszik, hogy sportolt, szerintem éppen azért él még, mert anno megerősödött a szervezete. Egyébként szerintem mindig is látszott rajta, hogy nem simán csak dagadt, hanem izmos és erő is van benne. Talán az Extralarge idején tényleg túlhízott volt, akkor lomha is volt nagyon, de egyébként bírta magát, jót tett neki a sport. -
caprine
senior tag
Ki gondolná a mostani alkata alapján, hogy Bud annó vízipolos volt?
-
EmberXY
veterán
válasz
Hammon Serra #402 üzenetére
Szerintem is. Aztán kizabálta az üzemi konyhát, kiosztott pár ápolót, és diszkréten távozott, a kapu félfát már visszahegesztették.
-
Hammon Serra
senior tag
Szerencsére csak megnézék, hogy a vérnyomása még mindig 120/80-e
-
EmberXY
veterán
Bud kórházba került, remélhetőleg mielőbb kiengedik.
Jobbulást neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DOOM - The Dark Ages
- Ingatlanos topic!
- Synology NAS
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest