Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Dehogynem szeretnék ívesen gurítani. Csak egyelőre minden 2-at tudtam úgy megcsavarni, hogy szép íve legyen, és lehetőleg taroljon... Ilyenkor örült is a búrám rendesen

spare golyó? Mi a külömbség? Ezzel lehet íveseket gurítani? Olyankor más a fúrás is igaz?
olyan flakont már láttam
most már tudom, hogy mire is kell...
ez babzsákos izé ezek szerint valami olyasmi cuccot (pici kavicsszerű valami) tartalmaz, mint nálunk amik védik a párától a számtech alkatrészeket...
Tatyóból szerintem marad továbbra is a varratott 2 + rakodófakkos változat...szerintem olcsóbban kijövök...
Amint aktuell lesz, ugyis jelentkezem. Megnézem térképen, hogy az elkövetkezendő időszakra tervezett utak valamelyikét nem lehet-e arra kanyarítani...merre is?
Egyébként, ha nekem ez a golyó kell, be tudjátok szerezni?
[Szerkesztve] -
net84
őstag
12lb-s golyó kell, az a kényelmes, igaz néha sikerül csúnyán eldobnom, de hosszútávon 2-3 órán keresztül csak ezzel tudok folyamatosan jácccani. A 15-ösel gyorsan kirántja a vállamat.
mindenképpen új golyó kell - [link] <<<ezittenni
az, hogy milyen, arról fingom sincs. Szépen tudok egyeneset gurítani (amíg józan vagyok). Utoljára már nagy ívekben is dobáltam, de ehhez még sok gyakorlás kell...igaz ez megy ittasan is.
Golyóápoló - milyen, mennyi, honnan???
Kézszárító - krém, gép, vagy mi ez?
törlő/törölköző - ezek valami extra anyagból vannak?
Táska - mindenképpen egyedi és varratott tatyót kapna, 2 különálló golyórekesszel + a sallangoknak is egy kissebb...
[Szerkesztve] -
net84
őstag
Üdv!
Rég jelentkeztem...
Ismét esedékessé vált a golyó vásárlása. 2 hete egy 3 órás bowling után csúnyán bedagadtak az ujjaim. Kell már egy normálisra furt ''játékszer''. Kérdés: tudtok-e olyan céget/boltot/ embert, aki nyugat-Mo.-n foglalkozik bowling felszerelésekkel, golyókkal (Brunswick) és fel is tudja furni?
Köszi!
[Szerkesztve] -
net84
őstag
elméletileg szerintem igen... mivel ugyis kézre fúrják, szerintem ez megoldható
tegnap gyilkos játékot játszottunk...a 10. körben elvesztettem a nyerési lehetőségemet
egy strike után dobtam két akkora luftot, hogy az nekem is fájt
és most jöttem rá, hogy mennyire is lehet kényelmetlen és rossz egy nem megfelelő golyó: a hüvejkujjam töve tiszta vérágas, tegnap még nem éreztem semmit, ma meg alig bírom kiegyenesíteni.
[Szerkesztve] -
net84
őstag
megpróbálkozok az itteni ''legnagyobb'' sportbolttal, hátha tudnak rendelni...
ha nem, akkor utazunk 1et
esetleg nem tud valaki sportboltot Ausztriában a határhoz közel, ahol egyből meg is fúrják nekem a kis játékszert? -
net84
őstag
Ez egy remek topic!
Mivel vidéki vagyok, nálunk nemigazán van normális sport-bolt. Hol tudok venni bowling-golyót MO-n? Webshop nemnagyon játszik...de ha van magyarországi, esetleg az is jönet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, mivel 2,5 hét múlva lehetett volna beiktatni egy utat neccesen esetleg, de akkor majd egyszer máskor, esetleg egy kirándulással összekötve
most már tudom, hogy mire is kell...