Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Dehogynem szeretnék ívesen gurítani. Csak egyelőre minden 2-at tudtam úgy megcsavarni, hogy szép íve legyen, és lehetőleg taroljon... Ilyenkor örült is a búrám rendesen
spare golyó? Mi a külömbség? Ezzel lehet íveseket gurítani? Olyankor más a fúrás is igaz?
olyan flakont már láttammost már tudom, hogy mire is kell...
ez babzsákos izé ezek szerint valami olyasmi cuccot (pici kavicsszerű valami) tartalmaz, mint nálunk amik védik a párától a számtech alkatrészeket...
Tatyóból szerintem marad továbbra is a varratott 2 + rakodófakkos változat...szerintem olcsóbban kijövök...
Amint aktuell lesz, ugyis jelentkezem. Megnézem térképen, hogy az elkövetkezendő időszakra tervezett utak valamelyikét nem lehet-e arra kanyarítani...merre is?
Egyébként, ha nekem ez a golyó kell, be tudjátok szerezni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Packeta
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest