Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pbujna

aktív tag

Sziasztok,

úgy látom, nem igazán pörög a topic mostanában.

Az én javaslatom a bowling golyóra. 11-12-est mindenki felejtse el!!!
    Max kezdő amatőr hölgyeknek ajánlott a 12-es.

Aki már saját golyót szeretne, az kérje ki a bowlingpályák közelében található profikat! Soha ne vásárolj magadtól, "hirtelen felindulásból"! Akkor biztosan át fognak verni, és rábeszélnek a boltban valamilyen ezer éves golyóra. Ez általában akkor derül ki, amikor már a kezedre fúrják, és megkérdezik, múzeumból vetted-e a golyót!

Miután a kezedre fúrták a golyót, nem fogod nehéznek érezni a gurításoknál sem. De azért ne rögtön 16-ossal kezdj! Minél nehezebb a golyó, annál nagyobbat üt a bábuk között.

Javaslat:
    férfiak: 14-15.
    nők: 12-14.

Ha elmész valahova, és házi golyóval játszol, mindig az ujjadnak megfelelőt válaszd! Sajnos általában az én kezemre a 12-es passzolt, a nagyobbakhoz nem volt elég nagy a kezem. Ezzel még nehezebb is játszani, mert igaz, hogy könnyebbek, de nehezebben irányíthatók (jobbra-balra dobálja az ember), és nem ütnek akkorát a fák között.

Éppen ezért érdemes saját golyót venni!
    Kanyar golyó: speciális magja miatt kanyarodik a pályán
    Spare golyó: általában 2. gurításnál ajánlott. Egyenesen lehet vele gurítani, így könnyebb célozni vele.
    Házi golyó: a bowlingpályákon található golyók. Szórakozáshoz jó, de semmi több...

Ha bármi kérdés lenne, szívesen válaszolok rájuk. Nem vagyok profi, inkább lelkes amatőr...

Folyt köv...

Új hozzászólás Aktív témák