Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Ilyet játszottunk a hétvégén, a feladat (mivel senki se látta csomagolás előtt az összes címkét, na meg mert egyébként is most csináltunk először ilyet), egyelőre csak összehasonlítás és "mennyire ízlik?" sorrend felállítása volt.
Anélkül hogy igazából győzködtük volna egymást (persze megbeszéltük azért), mind a négyen hasonló következtetésre jutottunk.
Az A és a C jobban hasonlított egymásra, a B más jellegű volt. Az is ízlett, de egész másfajta ízeket éreztünk benne. Gyümölcsös volt, de nem a szokásos pirosbogyós-erdei gyümölcsös történet, hanem inkább kis cseresznyés-meggyes, illetve kissé aszalt vörösáfonyás. Jóval vékonyabb volt a másik kettőnél (de ez nem jelenti azt hogy egyáltalán ne lett volna teste). A korty ízének még így is komoly hossza volt.
Tehát az A és a C volt vastagabbak, testesebbek. Az A komplexebbnek hatott, gyümölcsösebb is volt, de a tannin a C-ben volt több, nekem az A-ban is elég volt, az egyik kolléga kevesellte, a C-be ellenben szerintem kissé sok is jutott. Kissé húzós is volt a vége nekem, de a határon volt, szóval ízlés dolga.
Végülis az A, C, B sorrendet állapítottuk meg, ahol a C és a B között kisebb volt a különbség (illetve nehezen megítélhető az eltérő jelleg miatt).
A csomagolás lehántása után:
Sikerült meglepődni.
Csak a címkék alapján a C-t vártam volna összetettebbnek, mégiscsak küvé...
Talán lehet hogy már túl volt a csúcson (2003-as), és jó két évvel ezelőtt kellett volna kinyitni?
A 2008-as Jackfall Portugieser pedig nagyon kellemes meglepetés volt (ez volt amit anno említettem). Inkább villányi, mint portugieser. De ettől még jó. Nekünk legalábbis nagyon tetszett.
A másik kettő is jó volt persze.A - Jackfall Portugieser Gesztenyés 2008
B - Pók Tamás Négykezes 2008
C - Chateau Kajmád Cuvée 2003
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest