Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Nekem is tervben van egy videokari csere (5070TI a kiszemelt), de azért bízom benne, hogy hegesztenek még rajta, tekintettel arra, hogy elég vegyes emiatt a fogadtatása.
Felraktam az új nvidia drivert, ezzel már vmivel jobban fut, de még nem teljesen az igazi. Vannak területek, ahol egész tűrhetően fut, de néhol meg továbbra is darabos.
Kari választásnál kicsit bajban voltam, mert a BL3 esetén jóval egyértelműbb volt, hogy melyik milyen irányban erős - sikerült is egy hozzám elég távol állót választanom, de teszt jelleggel most jó lesz.
Térképet néztétek? Egészen elképesztő a bejárható terület mérete:
Így 5-6 óra game után azt kell mondjam, a gunplay nagyon jó (ha jobban futna, még jobb lenne), a világ is nagyon BL-es, viszont a kezdeti fegyverek borzalmasak. LVL 14-ig a Jacobs és Maliwan fegyok tűntek a legerősebbnek, míg a Teidore, meg az új charge-olósok elég gyengék (kivéve a Sniperek).
A játék szerintem sokkal nehezebb, mint a régi részekben. Jobban oda kell figyelni, mert pillanatok alatt bedarálnak.
Negatívom talán még a minimap hiánya - sokszor fingom sincs épp merre járok, és nehezen tudom belőni épp merről jöttem és merre haladok. A BL3 térkép rendszere egyébként nekem jobban bejött (hogy darabokra voltak felosztva), így elsőre nekem kissé túlzsúfolt az egész, de lehet később megszokom.
Nálam így fest a game, és bár kár, hogy nem tudom feljebb tornászni a grafot, de azért oleden így is lenyűgöző tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest