Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Az jutott most eszembe hogy igazabol fogalmunk sincs mi az amivel a jatek fejlesztoi szamoltak. Mindenki nyafog hogy a Vivisect knife eltori a jatekot ami igaz csakhogy nekem most volt egy oneshot Sol kill es lattam valamit amit Rafanal egyszer sem, pedig vele is kifektettem parszor a dagit. Amikor a critre crit miatt megszaladt a hpcsik felvillant egy felirat a hp csikon: painfull ++ Nekem ez azt jelenti hogy a fejlesztok szamoltak egy olyan sebzes hatarerteket amit ha eler a jatekos akkor latja ezt a feliratot, ha nem akkor csak nagypapasan leveri a zomancot az adot boss arcarol es kesz.
Aztan most itt van ez a hir amiben kijelentik hogy nem fogjak nerfelni most meg a vivisect knife-t hanem elobb felbuffoljak a tobbi buildet es majd csak utanan neznek ra hogy mi van. Nagy a gyanum hogy minden a terv szerint zajlik es a pearlescent fegyok azok amik majd igazan megboritjak a jatekot, valamint a bossok is arra vannak kalibralva igazabol.
Es persze az is lehet hogy csak hulyesegeken agyalok, majd kiderul
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest