Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Igen 96-osok voltak...hát mit mondjak,kicsit visszább kellett venni az arcból
5x ugrottam neki és nem sikerült,kénytelen voltam kicsit tuningolni a badass rankomon,úgy már meglett,Harold/Bee kombóval.
Én szerettem volna egy új végigjátszást indítani OP8-on,de nem engedte,így editorból kitöröltem a komplett UVHM végigjátszást és aztán újrakezdhettem OP8-on.A DLC-ket csináltam eddig.Találtam egy ügyes kis trainer-t is,van benne super jump
simán beugrok vele a Digistruck Peak-on az utolsó nagy robothoz lootolni, amivel kb.1 órás kínlódást meg lehet spórolni
Nem értem amúgy miért a glitch helyeket kellett patchelni...inkább azzal foglalkoztak volna hogy jobb legyen drop rate,meg ne akadjak el minden kis fűszálban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5x ugrottam neki és nem sikerült,kénytelen voltam kicsit tuningolni a badass rankomon,úgy már meglett,Harold/Bee kombóval.
Nem értem amúgy miért a glitch helyeket kellett patchelni...inkább azzal foglalkoztak volna hogy jobb legyen drop rate,meg ne akadjak el minden kis fűszálban.