Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
én kronológia-mániás vagyok, ritka, hogy valami nem időrendben megy
TVHM-ben a 4 nagy DLC-t sorban csináltam, ill. a headhuntereket is. UVHM-ben már 72-es szinten voltam, akkor úgy ment, hogy Scarlett-Torgue-Tina-Hammerlock (előrevettem a Tinát, mert akkor éppen nagyon nem volt kedvem a DLC3 mosottszar + sepia filter overload színvilágához
). ha jól emlékszem, a kis DLC-kből 72-es szinten csak az elsőt csináltam meg, ill. a Crawmerax Jr-t.
most, hogy ennyi szó van róla, lehet, hogy OP8-on nekiállok még egyszer csak a nagy DLC-k főszálának, esetleg a kicsiknek is
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TVHM-ben a 4 nagy DLC-t sorban csináltam, ill. a headhuntereket is. UVHM-ben már 72-es szinten voltam, akkor úgy ment, hogy Scarlett-Torgue-Tina-Hammerlock (előrevettem a Tinát, mert akkor éppen nagyon nem volt kedvem a DLC3 mosottszar + sepia filter overload színvilágához
). ha jól emlékszem, a kis DLC-kből 72-es szinten csak az elsőt csináltam meg, ill. a Crawmerax Jr-t.