Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
én kronológia-mániás vagyok, ritka, hogy valami nem időrendben megy
TVHM-ben a 4 nagy DLC-t sorban csináltam, ill. a headhuntereket is. UVHM-ben már 72-es szinten voltam, akkor úgy ment, hogy Scarlett-Torgue-Tina-Hammerlock (előrevettem a Tinát, mert akkor éppen nagyon nem volt kedvem a DLC3 mosottszar + sepia filter overload színvilágához
). ha jól emlékszem, a kis DLC-kből 72-es szinten csak az elsőt csináltam meg, ill. a Crawmerax Jr-t.
most, hogy ennyi szó van róla, lehet, hogy OP8-on nekiállok még egyszer csak a nagy DLC-k főszálának, esetleg a kicsiknek is
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Egérpad topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12600HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TVHM-ben a 4 nagy DLC-t sorban csináltam, ill. a headhuntereket is. UVHM-ben már 72-es szinten voltam, akkor úgy ment, hogy Scarlett-Torgue-Tina-Hammerlock (előrevettem a Tinát, mert akkor éppen nagyon nem volt kedvem a DLC3 mosottszar + sepia filter overload színvilágához
). ha jól emlékszem, a kis DLC-kből 72-es szinten csak az elsőt csináltam meg, ill. a Crawmerax Jr-t.