- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szégyen, de én sem bírtam ki, kipróbáltam fél óra erejéig.

szerintem az összhatás jobb, mint az elsőnél, szebb, élettelibb és sokkal változatosabb a világ. 1920*1080-ban néztem az 560-ammal, minden high és on, 2*AF, FXAA, csak a fizikát hagyam low-on. nekem így elég simának és reccenésmentesnek tűnik. színek jóóók!

az irányítás oké, bár valahogy a mozgás (WASD) lomhának tűnik, ezt nem értem. fegyverek rendesen szórnak, ez tetszik, de az ellen se talál el olyan könnyen.
szóval szép és vicces és teljesen jó lesz. csak pozitív változást látok, mindenképp érdemes megvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest