Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
fi:zi'k
üzenetére
A BL1-nek az elején a HANGULATA és a hozzá tartozó zene üt...talán ez a fő erény.Nomeg persze azért ottvan,hogy tényleg minden eshet mindenhonnan,mindenkitől,a BL2-ben ugyan kevesebb a Legendary cucc,de a legtöbb csak bizonyos ellentől szerezhető be,ez nem feltétlen jó dolog,pl.én piszokul meguntam,hogy a Lyuda sniper kábé 150 próbára se esett,kivétel még amikor kezdtem a BL2-t,de akkor kis szinten...
A másik meg hogy szerintem túl nagy a szakadék a narancs és a kék/zöld/lila cuccok között használhatóságban,ráadásul kevésféle is.Például nagyon hiányoznak az 1 revolverei(Defiler például),az az igazi pontos,fejre nagyot durrantós fajtából
Engem zavar,hogy mivel elég jól célzok,a BL2-t nem igazán tudom így tolni valami erős holmival,mindent sorozni kell.A sniperek meg ugye,hogy mindig,mindenhonnan kiszúrnak első lövésre,elég félresikerült ötlet.
Az E-Tech cuccok meg vagy lassúak,vagy a lövedék lassú,vagy kicsit sebeznek,az 1 Eridiánjai sokkal jobbak voltak!Magukat az Eridiánokat is hiányolom...az 1 idejében sokan szerettek volna egy teljesen eridiános részt,"kristályváros",ilyesmi...hát aki átvette a BL-ek gyártását,kukába is dobta az egészet szinte.Közben az 1-nek is ott veszett el a hangulata,amikor az ember jobban belebotlott a Lance-ekbe...pedig a Mad Max-feeling...
A robotosdi,nomeg a 2 ilyen részei meg már végképp nem is érdekes igazán,hol is van ez már a psychóktól,badassoktól,skagektől,sivatagtól,lepukkant házaktól,tákolt "bázisoktól"...a 2-ben ami jó lett még,az a The Dust,ami visszahoz egy kicsit a régi hangulatbó(és azért van pár "vadnyugati" kaland is itt,bandaháború,családi leszámolósdi,vonatrablás,italszállítóról hordó szerzés,ilyenek...szerencsére elég sok The Dust-os alküldi van)l,még talán azt mondom,a Scarlett DLC is egész jól passzol.BÁR én izé vagyok,ott csináltam volna VÍZZEL a területet.Sokszor látunk pályaszélen,meredélyekről nagyobb vizeket mindkét részen,a bolygó "térképe" is sok vizet mutat,arról nem is beszélve,hogy milyen jó lett volna némi "valódi" kalózkodás,"halóbázisok",haverokkal csónakba be,és irány némi meglepetéstámadás-bossosdi fellopózni egy ilyenre

A terep adott volt,csakhát a lebegő izéről bárholle lehet szállni,és sétálni,vízen érdekesebb lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Marathon (2025)
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- HP OMEN 15 // Ryzen 7 5800H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Komplett PC eladó (R5 3600, 4x8GB, 3060Ti)
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Engem zavar,hogy mivel elég jól célzok,a BL2-t nem igazán tudom így tolni valami erős holmival,mindent sorozni kell.A sniperek meg ugye,hogy mindig,mindenhonnan kiszúrnak első lövésre,elég félresikerült ötlet.