Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
játszottam azóta vele pár órát, azt kell mondjam, emellett a nehézség mellett határozottan tetszik - olyan, mintha az elsőből mordecait keverném salvadorral. nekem egy slages smg-m van, azt szoktam egy spinigunnal párban gunzerkelni, amíg fent van a pajzs, addig armageddon, utána elbújok
aztán meg egy burst-ös sniperrel simogatom a népet...
a kis kapacitást sok healthtel kompenzálom (eddig is így hangoltam a pajzs / health arányt, úgyhogy ez nem nagy változás), a magas delay meg csalós, mert utána viszont 1 sec alatt feltölt. eddig egyik sem okozott gondot.a többi tárgyat, amit említesz, kipróbálnám, de nekem még a fórum átlaghoz viszonyítva is szar a lootom, úgyhogy nagyon nem építek rájuk. pont azt néztem az automatákban, hogy van-e valami SMG, ami gyenge, de másodpercenként 12-15-öt lő a szokásos 7-8 helyett - majd a következő pár golden key-nél ezt is nézem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Pánik a memóriapiacon
- BIOS topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán meg egy burst-ös sniperrel simogatom a népet...