Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Helmoras
üzenetére
Én meg csak vitába szálltam veled. Eléggé érdekes lenne a fórum, ha senki se szólhatna hozzá a másik véleményéhez.
Én csak azt akarom mondani, hogy ez csak egy ugyanolyan karakter-DLC, mint amilyen a Mechromancer is volt. A negyedik DLC szintén pálya-DLC lesz, sztorival. Bár az eddigiekben se nagyon volt köszönet...
Mindenesetre a SP2-re én nem fizetek elő, hacsak nem betlizik megint a Steam egy 10€-sat. Ezt viszont szinte biztos, hogy beszerzem, mert a karakterben több potenciált látok, mint egy 2 órás map-ben...
(#5062) Helmoras: Ebben van a pénz... Nincs mit tenni. Még mindig jobb, mint a mikrotranzakció, ahol minden aprócska szarért 100-200 Ft...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest