Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
De lehet ezt is úgy nézni,hogy a Border3-ig hasonló úgysem lesz...igaz én is vázoltam már pár DLC-ötletet...de igaz,hogy ha most mondani kéne másik játékot,nem tudnék nagyon semmit a BL3-ig...ez is jó lett és kész.Bár én azt mondom,hogy kicsit gyúrni kéne a közösségi élményre,és a 4+ karit mozgató dolgokra...mert végülis single-zni a torrentes is jó,a coop meg végülis ugyanaz,csak jobbára könnyebben...
De mekkora lenne egy DLC,ahol mondjuk max.8 kari csinálhatna versenyt vagy egymást lövöldözni?A BL1-ben is voltak egymáselleni arénák...de hülyén csinálták,mert oda kellett menni egy brigádnak...tennék be külön módnak,összeválogatnának pár fix fegyvert mindenkinek,a javát a kategóriáknak,mellé vinnéd a karidat a képességfájával...tuti nyerő lenne.Milyen is lenne egy kis Cod a BL világával...
tényleg nem lenne sok dolog vele.Ok,esetleg már 8 ember igényelne valami szervert,hogy ne legyen gond,ha a host kilép...de én pl.simán pengetnék mondjuk 6 rongyot egy komolyabb multis BL2 kiegért...inkább,mint mondjuk a Black Ops 2...és végülis a motor eleve multis játékra termett,mivel 4embernél a hostolás is jól megy,nemigen lenne gond 8 sem,pár központi szeróval.A pingen kívül más gond nem szokott lényegében semelyik hosttal se lenni,nem igényelne akkora központi gépet...legalábbis más BL1 alatt,700óra online gémmel is minimális gondot láttam a játékkal..pdeig biztos voltak letöltögetős hostok,stb.Maximum ha USA hostra ment az ember,kalkulált minden lövésre,ugrásra +fél másodpercet+a kocsit ne ő vezesse 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Steam topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tényleg nem lenne sok dolog vele.Ok,esetleg már 8 ember igényelne valami szervert,hogy ne legyen gond,ha a host kilép...de én pl.simán pengetnék mondjuk 6 rongyot egy komolyabb multis BL2 kiegért...inkább,mint mondjuk a Black Ops 2...és végülis a motor eleve multis játékra termett,mivel 4embernél a hostolás is jól megy,nemigen lenne gond 8 sem,pár központi szeróval.A pingen kívül más gond nem szokott lényegében semelyik hosttal se lenni,nem igényelne akkora központi gépet...legalábbis más BL1 alatt,700óra online gémmel is minimális gondot láttam a játékkal..pdeig biztos voltak letöltögetős hostok,stb.Maximum ha USA hostra ment az ember,kalkulált minden lövésre,ugrásra +fél másodpercet+a kocsit ne ő vezesse