Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico87
tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Nálam ugyanaz volt, mint Lorenzo kollégánál: nem volt kérdés, hogy megveszem-e, de csak tegnap vehettem át a gyűjtőit, viszont már pénteken ki akartam próbálni. Tegnap este csináltam meg Roland megmentését (a megfelelő SMG-vel könnyen lehet darálni a Hyperion botokat, de hamar megeszi az ammot), eddig számomra nagyon bejön.
@ollie: Tudom, hogy a badass rang nem függ a karaktertől, de azt is át akartam vinni, és sikerült is. Tény, hogy ezzel a gameplay elemmel a további karakterek előnnyel indulnak. Szerintem kellően nehéz a BL2, 1-ben szinte sosem fogyott ki a lőszer, itt egészen gyakori, ráadásul sokkal többször szorultam Second Windre (eddig kb 4-5 alkalommal haltam meg össz-vissz, lvl15 Sirennel, a legtöbbször időben sikerült a kill).
Ami kifejezetten tetszik, hogy simán át lehet vinni karakterek között itemeket, nem kell trükközni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest