Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-13 23:47:41

LOGOUT.hu

A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12651) gbors válasza jambiyya (#12650) üzenetére


gbors
nagyúr

A szándék megvolt, de tegnap még addig sem jutottam el, hogy a gépet bekapcsolja, nem hogy játsszak...

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#12652) visuo válasza MasTer (#12647) üzenetére


visuo
csendes tag

Teleport csak 20-as szint után van.

Olyan 23-as XP után feladtam a Borderlands 1-et, nagyon egysíkú, nagyon repetatív játék, túl sűrűn ismétlődő poénokkal (a Sirén nő röhög). ez vagy 30 (?) órás játék. Lehet, hogy érdekesebb lett volna, ha párban nyomom, ki tudja...

Nem jött be az UI-ja sem a játéknak. Túl lett bonyolítva a kismillió fegyverrel, láncmesékre emlékeztető küldetésekkel (Tedd azt, hogy megszerezd azt, de azt úgy tudod megszerezni, hogy...). Idegesített ez a sűrű nappal-éjszaka váltakozás (3x annyi időre kitolhatták volna).

Sok nyomasztó, félelmetes játékot végigjátszottam, mint pl. Dead Space 3 és Bioshock, de a Borderlands világa még a nyomasztón belül is nyomasztóan unalmas és értem én, hogy szándékosan kopár bolygó, meg Mad Max, de akkor is.

Lehet, hogy ha 20 éves lennék izgatna ez a játék, de 40 felett vhogy nem fogott meg. Sok repetatív rohangálás és hiába volt kocsim, meg teleportom, addigra elveszítettem az érdeklődésemet. Még jó hogy tört áron adták (10EUR), mert 60EUR-t felkúrtam volna magam.

Ez az első játék, amit 20 év alatt feladtam. Mások mondták, hogy a Borderlands 2-vel próbálkozzak, az nagyon jó és csak párban tegyem! De vhogy nem visz rá a lélek erre a szériára. Játszom mással, amiről lemaradtam az előző 15 évben.

(#12653) [Prolixus] válasza visuo (#12652) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Az biztos, hogy a Bl1 iszonyat erősen indít hangulat szempontjából, de egy idő után erősen ellaposodik, mondhatni unalmassá válik. Csak az utolsó 1-2 pályán kap némi frissítést a más jellegű pálya/ellenfelek képében.

Én azért még nem mondanék le ennyire a szériáról, főleg a Bl2 miatt. Co-op-ban kétségtelen, hogy élvezetesebb a játék (első végigjátszás után legalábbis...első körben én szeretek magamnak felfedezni mindent, a saját tempómban, figyelni a párbeszédekre/poénokra), de Bl2 még egyedül játszva is sokkal jobb a legtöbb szempontból, mint a Bl1.

A Bl2 lényegében egy teljes nagyságrenddel jobb játék szvsz, mint a Bl1. Sokkal többféle ellenfél van (emberek, többféle szörny, böszme robotok is), sokkal változatosabbak a helyszínek (van havas, sivatagos, zöld savval mart kráteres, high tech városos pálya is...sőt még olyan pálya is van, ami egy az egyben western filmből pattant ki) még több fegyver/pajzs/akármi, sokkal több és jobb poén, még az irányított karakter is változatosabban kommunikál (siren kifogy a töltényből? "Whatever, I don't need ammo" :DDD imádom), mint a Bl1-ben. Van benne két igazán emlékezetes NPC (Tiny Tina és Mr. Torgue) és persze a főgonosz, alias Handsome Jack is megér pár misét, sőt, még egy csipetnyi tragikum is szorult a játékba (Angel sorsa). Aztán ott van a soundtrack, ami szintén nagyszerű (szemben a Bl1 unalmas zenéivel), és még a küldetések is valamivel változatosabbak. Amit kifogásolni szoktak vele szemben, hogy a loot rendszer rosszabb: nem lineáris skálázódás van szintenként, hanem exponenciális, ergo a cuccaid sokkal hamarabb avulnak el. Plusz ritkábban esnek fasza cuccok random helyekről, piros ládákban sem fogsz látni annyi legendary-t stb. Illetve olvastam már olyan véleményt is, hogy a Bl1 kopár sivársága után neki már túl színes és változatos volt a Bl2 pályák terén, de ezzel te pont fordítva lennél.

"Nem jött be az UI-ja sem a játéknak. Túl lett bonyolítva a kismillió fegyverrel, láncmesékre emlékeztető küldetésekkel (Tedd azt, hogy megszerezd azt, de azt úgy tudod megszerezni, hogy...). Idegesített ez a sűrű nappal-éjszaka váltakozás (3x annyi időre kitolhatták volna)."

A UI mondjuk itt sem egyszerűbb, a kismillió fegyver meg részben a játék lényege. Küldetéses dolgot nem teljesen értem, open world játékban, ahol nem teheted meg azt, hogy egy egyedi játékmechanikára építesz egy komplett pályát, szinte mindig ebből állnak a küldetések: menj ide, menj oda, vedd fel ezt, azt, nyomd meg ezt, azt, de nem tudod mert...és akkor még megint csinálni kell valami hasonlót stb. Szóval ilyen téren más játéknál sem számíthatsz sokkal jobbra. Nyilván egy GTA5 mondjuk ilyen téren lecsapja a Bl2-őt, de előbbiben sokkal erőteljesebb azért a narratíva, szóval nem is teljesen fair egymáshoz mérni őket. A nappal-éjszaka változás a Bl2-ben is elég gyors.

Na én ennyit tudok írni, hátha jönnek még majd a többiek és megpróbálnak meggyőzni. :DDD Esetleg aki rendszeresen tud játszani, fel is ajánlja, hogy toljátok együtt.

Persze az is lehet, hogy ez nem a te műfajod. Tény, hogy más jellegű játék, mint egy lineáris, sztoriközpontú Bioshock, vagy egy szintén lineáris, gore központú Doom.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12654) jambiyya válasza [Prolixus] (#12653) üzenetére


jambiyya
őstag

Nem akarnék senkit meggyőzni. Nekem nagyon bejött a bl1, de a 2 után nem vágyok vissza már. Co-op rész nélkül egy idő után tényleg meg lehet unni, de így... :)

(#12655) MasTer válasza visuo (#12652) üzenetére


MasTer
tag

Sajnálom, hogy így döntöttél, talán tényleg nem a Te műfajod. Nekem megvan az összes Bl, de egyelőre csak az egyessel játszottam. Viszont az annyira tetszik, hogy talán 8x is végigjátszottam, most is játszom vele. Én szeretem csereberélni a fegyvereket, kipróbálni az újabb szerzeményeket. Egy idő után, mint minden fps, valóban repetitív, ez a műfaj sajátossága. Ezen a történet tud egy kicsit segíteni, ha nyomon követed. A Bl sorozat erőssége szerintem a lootrendszer, a "csak még egy ládát" tud elég addiktív lenni, de ezek szerint nem fogott meg Téged. Picit egy fps-be oltott Diablo hangulata van a rendszernek. A kettes és a Pre-Sequel egyelőre kicsit fura nekem, főleg a menürendszere, valahogy ez a 3d-ben elforgatott cucc nem jön be. De talán csak meg kellene szoknom, és máris játszhatnék, mert bejön a színesebb világ.

MasTer of puppets I'm pulling your strings...

(#12656) [Prolixus] válasza MasTer (#12655) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Wut? Nekem csorgott a nyálam, amikor először rájöttem, hogy lehet forgatni a fegyvereket, minden szögből meg lehet csodálni őket. Attól a szent perctől kezdve vált fegyverpornóvá a Bl2. :DDD

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12657) MasTer válasza [Prolixus] (#12656) üzenetére


MasTer
tag

A játékmenü elforgatott képernyőjére gondolok, ahol a képességeidet, fegyvereidet stb nézegetheted. Nekem a Bl1 sík megoldása átláthatóbb egyelőre, de gondolom csak megszokás kérdése. A fegyverek összehasonlítása is egy picit más, ez is zavaró nekem. De ez gondolom csak azért, mert 400+ órát játszottam az első résszel, és megszoktam.

MasTer of puppets I'm pulling your strings...

(#12658) sss


sss
senior tag

Hali,

Felmerült, hogy minimálisan aktualizálni kellene már a topik összefoglalóját így 1,5(?) év után. Átbeszéltük szirén társammal, pár dolog ami hiányzik belőle: Tiny Tina dlc, Krieg, Digi Peak, kicsit jobban összeszedni a letölthető tartalmakat, goty stb. Szóval bármilyen észrevételt szívesen fogadunk.

(#12659) jambiyya válasza sss (#12658) üzenetére


jambiyya
őstag

Aktualizáljátok, és utána jöhetnek az észrevételek?

(#12660) [Prolixus] válasza sss (#12658) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Észrevételt akkor kellene kérni, amikor már megírtátok, nem? Vagy burkoltan ezzel arra szeretnél kérni minket, hogy segítsünk összedobni? ;]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12661) sss


sss
senior tag

Ez még csak ilyen közvélemény kutatás, hogy szerintetek mi kerüljön bele. :)
Mondjuk fogalmazhattam volna világosabban... de nem tudom utólag szerkeszteni se.

[ Szerkesztve ]

(#12662) [Prolixus] válasza sss (#12661) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Ahum. Nos akkor pár észrevétel:

Van pár dolog az összefoglalóban, ami egyértelműen, vagy praktikusan nem igaz. Például:

- "A küldetések dinamikusak, például ha túl sokáig nem sikerül kiszabadítani egy npc-t, akkor ez a sikertelenség befolyásolhatja a későbbi történéseket."

Ez talán egyedül a Roland rescue küldetésre igaz, de praktikusan semmit nem befolyásol, mint tudjuk. A Gulag-ra ígyis-úgyis eljutunk, Roland ígyis-úgyis túléli.

- "Handsome Jack, a Hyperion Corporation egyik tagja felügyelte ennek az új természeti kincsnek a kitermelését.."

Ez nem igaz. Jack nem úgy lett góré, hogy ő felügyelte az eridium bányászatot, és ezt a hatalmát használta ki a totális kontroll megszerzésére.

"ezért Vault Hunterek újabb csoportja érkezik ennek a felkutatására, és Handsome Jack elpusztítására, ami újra békét hozna a bolygóra"

Szintén nem igaz. Jack csalogatta a 4 új VH-t a bolygóra, amikor odamentek, szóba sem került Jack elpusztítása. A "békét hozni a bolygóra" cél meg szerintem túl nemes szeretett karaktereinknek, mondhatni költői túlzás. Például Maya elsősorban a siren kapcsolata miatt jött, Zer0 a kihívás miatt, Salvador...nos ő meg csak Salvador. :)

Ez pedig simán csak erős túlzásnak tartom, valahogy mindenképpen átfogalmaznám
" illetve mindannyian bizonyos fegyvertípusokra specializálódtak"

Igaz persze, ha Maya akkor SMG, de nekem ebből inkább az jön le, hogy adott karakterrel adott fegyvertípust érdemes csak erőltetni, a többit kényszerűen hanyagolni kell. Persze lehet én értelmezem csak rosszul.

Ha én írnám az összefoglalót, mindenképpen írnék benne a loot rendszerről. Az exponenciális szinteződésről, a dedikált loot pool-ról elsősorban. Aztán valóban a DLC-kről mindenképpen kellene írni pár sort (miről szólnak, ki az ellenség, linkek az új helyszínhez), a raid boss-okról szintén.

Na meg az OP szintekről, meg a TVHM, UVHM felépítésről, ez sokaknak nem teljesen világos elsőre (nekem sem volt az, amikor elkezdtem a "szakmát"). Plusz olyan téren is hiányosnak érzem a dolgot, hogy az elemental damage-ről csak említés van (talán hasznos lenne leírni, hogy általában milyen típus mi ellen a hatékonyabb, ugyanakkor vannak adott elementalra rezisztens ellenfelek, pl. tűzre a Pyro) + seraph kristályok és seraph fegyverek + pearl fegyverek.

Szerintem nyugodtan lehet kicsit szubjektívre is venni a dolgot, azt hiszem olyan jellegű konszenzus már kialakult olyan téren, hogy pl a pearl fegyverek megközelítőleg nincsenek olyan jók, mint a BL1-ben, sok seraph fegyó sem nagy durranás, vagy hogy a loot rate szarabb, mint a BL1-ben, tehát ezt is bele lehetne írni említés szintjén.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12663) PeL válasza [Prolixus] (#12662) üzenetére


PeL
addikt

Igaz persze, ha Maya akkor SMG, de nekem ebből inkább az jön le, hogy adott karakterrel adott fegyvertípust érdemes csak erőltetni, a többit kényszerűen hanyagolni kell. Persze lehet én értelmezem csak rosszul.

Szerencsére itt azért már nincs a karakter 1-1 fegyvertípushoz kötve mint az első részben, jóval átgondoltabb az egész. Minden karakternek vannak egyaránt támadó - védekező és support talentjei, utóbbiak értelemszerűen csak multiban hasznosabbak. Mayánál pl. az a lényeg hogy elementál sebzés legyen a fegyveren, sok talentje azt erősíti.

[ Szerkesztve ]

(#12664) sss válasza [Prolixus] (#12662) üzenetére


sss
senior tag

Ennyi hiba van az összefoglalóban... akkor az utóbbi pár év alatt senki sem olvasta el?:) De köszi a észrevételeket/véleményeket. :R

(#12665) jambiyya válasza sss (#12664) üzenetére


jambiyya
őstag

Én elolvastam. Kezdőként hasznos. :)

Btw, játék most?

(#12666) jambiyya válasza jambiyya (#12665) üzenetére


jambiyya
őstag

Mennyi online user, és senki se jön...

(#12667) kriszpontaz


kriszpontaz
veterán

Price Glitch van az Microsoft Store-ban! Ingyen van a Handsome Collection XBOX ONE-ra!
Siessetek, aktiváljátok! [link]

(#12668) PeL válasza kriszpontaz (#12667) üzenetére


PeL
addikt

Én csak azt sajnálom hogy mindig a konzoloknál történnek ilyen glitchek :DDD

Szerk.: Amúgy az ilyen időszakban beaktivált játékokat nem szokták utólag visszavonni?

[ Szerkesztve ]

(#12669) kriszpontaz válasza PeL (#12668) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Nekem nincs XBOX-om, de egy kattintás volt és bezsákoltam. Talán 5 év múlva veszek egyet 10E-ért és játszom vele egyet :DDD.

Szerintem a Microsoft Account-hoz hozzárendelve nem hiszem hogy törlődne. Ettől még lehet észbe kapnak és tesznek ellene valamit, de pl. a PC-s Tomb Raider Ukrán Store glitch alatt vásárolt játékokat senkinél sem törölték a fiókról, úgy emlékszem, de javították a Store oldalt és később nem lehetett megvenni úgy. Nekem sem sikerült, mert későn próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#12670) fi:zi'k válasza kriszpontaz (#12669) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Pont így vagyok vele én is. :))

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#12671) PeL válasza kriszpontaz (#12669) üzenetére


PeL
addikt

Sajnos csak a hétvégéig lesz ingyenes, utána törlődik :) [link]

[ Szerkesztve ]

(#12672) kriszpontaz válasza PeL (#12671) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Ja, most lestem én is, sajnálom. :(

(#12673) vitaro


vitaro
senior tag

Borderlands 3 Easter Egg inside Battleborn

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#12674) TESCO-Zsömle válasza vitaro (#12673) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Ígéretes.

Kb azon kevés játékok egyike, ami instant PreOrder. Főleg Burch nélkül.

A kérdés csak az, hogy képesek lesznek-e megugrani a lécet. Már a 2-vel olyan szintet értek el, amit a TPS se nagyon tudott (és szvsz nem is próbált) überelni. Annyi idézet, trivia és easter egg van a játékban, hogy Dunát lehet vele rekeszteni.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#12675) [Prolixus] válasza TESCO-Zsömle (#12674) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Hát, a Battleborn anyagi buktája után legalább nem lehet majd elmondani, hogy félvállról vennék a fejlesztését.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12677) sss válasza sss (#12676) üzenetére


sss
senior tag

Picit frissült a "letölthető tartalmak" rész a topik összefoglalóban. Ahogy időm engedi majd lesz még némi update. :)

[ Szerkesztve ]

(#12678) jambiyya válasza sss (#12677) üzenetére


jambiyya
őstag

Szuper, de jó lenne, ha játszana is valaki...

(#12679) [Prolixus] válasza jambiyya (#12678) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Az a baj, hogy túl későn kapcsolódtál be a játékba. Sokaknak itt már 500+ órájuk van a játékban. Bármennyire is jó játék a Borderlands 2, az ember olyanokkal is játszani akar, amiben még nem látott/hallott/tapasztalt meg kábé mindent, amit lehetett.

Kéthavonta rám jön, hogy kezdeni kellene egy új karaktert, de mindig "lebeszélem" magam, mert másrészről meg rohadt hosszú az a játéklista, amivel még játszani akarok, mert kíváncsi vagyok rá, aztán mégsem jutottam még el odáig...

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12680) sss


sss
senior tag

Lassan megyek szabira, akkor ha minden jól megy a dlc-ket végigtoljuk haverral. :K

(#12681) sss


sss
senior tag

Bekerültek az összefoglalóba a DLC helyszínek + a már meglévőket is bővitgettem. Valamint a raid bossok, mondjuk csak a felsorolás erejéig.

(#12682) Edem05 válasza sss (#12681) üzenetére


Edem05
őstag

Lenne egy észrevételem az NPC résszel kapcsolatban. Szegény szerencsétlen Rocko karakterem kihagytad a felsorolásból annyira jelentéktelen minimális szövege van. :U :D

(#12683) sss válasza Edem05 (#12682) üzenetére


sss
senior tag

Az npc-s részt még nem frissítettem... meg elég sok van belőlük. De lásd kivel van dolgod beleraktalak. :)

(#12684) sss válasza [Prolixus] (#12662) üzenetére


sss
senior tag

Nos, az összefoglalóban említett pontatlanságokról:

"A küldetések dinamikusak, például ha túl sokáig nem sikerül kiszabadítani egy npc-t, akkor ez a sikertelenség befolyásolhatja a későbbi történéseket."
Roland kiszabadításán kívül nem jut eszembe más... töröltem ezt a részt.

"Handsome Jack, a Hyperion Corporation egyik tagja felügyelte ennek az új természeti kincsnek a kitermelését.."
Valóban nem az eridium kitermelés miatt került hatalomra, kicsit módosítottam ezt a részt.

"ezért Vault Hunterek újabb csoportja érkezik ennek a felkutatására, és Handsome Jack elpusztítására, ami újra békét hozna a bolygóra"
Elsődlegesen a borderlands wiki alapján készült az összefoglaló, abban pedig ez szerepel: "The new group of Vault Hunters in Borderlands 2 are tasked with killing Jack and returning peace to Pandora."
Szóval békét akarnak hozni. :) Ezt a miért érkeztek részt majd még pontosítom.

"illetve mindannyian bizonyos fegyvertípusokra specializálódtak"
Az eredeti forrás "skill tree"-t ír, átírtam arra.

[ Szerkesztve ]

(#12685) [Prolixus] válasza sss (#12684) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Lehet ők is valami hivatalos marketing szövegből vették, nem tudom. Ha végighallgatod a felvehető ECHO log-okat, kiderül, hogy semmi nemes cél nem vezérelte őket (kezdetben biztosan nem, később meg nem tudjuk igazából, lévén nem nagyon kommunikálnak a sztori eseményeivel kapcsolatban szinte egyáltalán). Eleve amikor megjöttek még nem is tudták hogy Jack ki akarja nyírni őket, szóval eleve nem érkezhettek azzal a céllal, hogy felszabadítják a bolygót Jack uralma alól.

De nekem igazából mindegy, te vagy a topicgazda. :)

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12686) sss válasza [Prolixus] (#12685) üzenetére


sss
senior tag

Alapvetően egy wikipedia szintű oldal, nem 100%-ig pontos. De mondjuk ebből az egy angol mondatból nekem nem derül ki, hogy pontosan miért jöttek. Csak hogy valamikor kaptak egy feladatot. Ezért is írtam, hogy majd még pontosítani kell.

Meg vannak itt akik sokkal többet tudnak nálam a játékról, ezért is dobtam fel a témát. :)

(#12687) [Prolixus] válasza sss (#12686) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Jah, csak mindenki kussol, nagyon inaktív lett a topic. :DDD

" De mondjuk ebből az egy angol mondatból nekem nem derül ki, hogy pontosan miért jöttek"

Ez jogos, nem olvastam el figyelmesen az eredeti mondatot. Tényleg nincs benne jelentésileg, hogy eredetileg is ezzel jöttek volna. Később valóban gyakorlatilag ezt a feladatot kapták, még ha folyamatosan is épült fel ez a dolog (lépésről-lépésre sodródtak egyre jobban bele a Jack elleni hadjáratba, nem explicite elvállalták az elején, mint küldetés) történetileg akkor is.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12688) fi:zi'k


fi:zi'k
nagyúr

Felismerhető az új arcképem? :))
(Ctrl + F5)

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#12689) sss válasza fi:zi'k (#12688) üzenetére


sss
senior tag

Varázsló? :)

(#12690) fi:zi'k válasza sss (#12689) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Rossz topikba írtam, vagy mi? :P

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#12691) sss válasza fi:zi'k (#12690) üzenetére


sss
senior tag

Ez nem a tps topik. :N

(#12692) fi:zi'k válasza sss (#12691) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Hú, még szerencse. :Y

Hint

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#12694) dioka7 válasza #68686080 (#12693) üzenetére


dioka7
senior tag

Hello,

nekem i5-4460 procim van, GTX 750Ti VGA-val, 16GB ram, illetve 256GB SSD, nem nagyon (vagy inkább nagyon nem) találkoztam FPS droppal. Mivel próbálkoztál eddig?

(#12696) sss válasza #68686080 (#12695) üzenetére


sss
senior tag

Esetleg a physx teljes kikapcsolása? Nem a játékban, hanem a vga szoftverében.

(#12697) sss


sss
senior tag

Beleraktam az összefoglalóba némi infót a tvhm/uvhm szintekről is, valamint a digi peakről.

(#12698) [Prolixus] válasza sss (#12697) üzenetére


[Prolixus]
addikt

:R

Mondjuk sztem van benne egy hiba. Olyan régen toltam már TVHM-ben, hogy nem vagyok ebben 100%-ig biztos, de én úgy emlékszem TVHM-ben nem igazodnak az ellenfelek a játékos szintjéhez, ahogy írod. Csak UVHM-re igz ez, tehát ott helyesen szerepel ez a megállapítás. De mondom, lehet tévedek. :D

Amúgy jó, (nekem) érthető, lényegre törő.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12699) fi:zi'k válasza [Prolixus] (#12698) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Jól mondod, csak fentebb szinteződnek.

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#12700) sss


sss
senior tag

Kivettem azt a részt. :R

"lényegre törő" Finoman arra célzol, hogy rövid? ;]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.