Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-13 23:47:41

LOGOUT.hu

A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5001) Injun


Injun
aktív tag

Megvalósult álom :)

[link]

(#5002) BomiBoogie válasza Injun (#5001) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Miért is? Eleve, itt "Moxxi" néven szerepel a hölgy, másrészt meg ezen kívül semmi köze az egészhez. :F

(#5003) SenorGrande válasza BomiBoogie (#4996) üzenetére


SenorGrande
senior tag

Nem értem a kérdésed. Természetesen Steam-ből indítom, de ez most teljesen irreleváns.
Lehet, hogy valamit rosszul fogalmaztam meg. A "problémám" az, hogy a Steam - bizonyos részeken változó tartalmú - exe-t tölt le a játékhoz mindig, akárhányszor indítok egy fájl integritást tesztet a Borderlands 2-n. Arra lennék kíváncsi, hogy más(ok)nál is van e ez a jelenség.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

(#5004) BomiBoogie válasza SenorGrande (#5003) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Arra gondoltam csak, hogy miért érdekes a több "exe", amikor úgyis a Steam listából indítod. Egyébként ha gondolod, otthon kipróbálom, nálam is tesz-e újabb exét hasonló esetben.

(#5005) BandiHUN


BandiHUN
veterán

http://gamecrave.forumotion.com/t320-borderlands-2-weapon-codes-for-gibbed-s-borderlands-2-save-editor
Legál fegyverek,cuccok kódjai,akinek kell 1-2 jobb darab,katt a spoiler feliratokra a listákhoz,Gibbed's save editorban lehet a cuccokat betenni,sync-elni kell,ha nem 50-es a kari.Nem moddolt cuccok,és az adott fajtából nem is feltétlen a legjobbak(tár,távcső,stb)

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#5006) BomiBoogie válasza BandiHUN (#5005) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Mi az élvezet és kihívás a játékban, ha mindenféle editorokkal szuperfegyvereket gyárthatunk? Vagy legalábbis berakhatjuk őket oda, ahol eredetileg nincs helyük. Én nem szeretem az ilyesmiket.

[ Szerkesztve ]

(#5007) remington2 válasza BandiHUN (#4944) üzenetére


remington2
senior tag

Én csak véletlenül estem be ide,és olvasgattam, amikor megláttam ezt a hszt. A második résszel nem játszottam, de a játék első részét ismerem, szóval nem vagyok teljesen hozzá nem értő borderlands témában, viszont remélem, nem fogok nagy hülyeséget mondani. Ha igen, akkor előre is elnézést.
Ezt a milliós buherált pajzs meg fegyó ügyet nem lehetne elkerülni úgy, hogy a gearboxnál lennének a statisztikai adatok, a játék meg csak kliens lenne? Ha jól tudom, a Diablo is hasonló elven működik már, meg sok mmo-ban a játék maga csak egy váz, a számolgatást a szerverek végzik. NPC-k, satöbbik . . . a world of tanksnál pl. minden a wargamingnél megy, ott nem tudsz csalni, mert fizikailag képtelenség, a statok, az egységek jellemzői, sebzés, stb. mindent ők számolnak, ahhoz őket kellene meghackelni, hogy valaki előnyhöz jusson. OK, ez nem mmo, és biztosan kellene némi számolási kapacitás, de itt nem is kellene mindent számolni, elég lenne csak annyi, hogy a játék a fegyverek meg egyéb cuccok, akár ellenfelek elhelyezkedését és jellemezőit illetően a készítők szeróihoz fordulna. Onnan meg könnyen tudnának javítani, módosítani akármit, max. egy patch kellene előtte a klienshez. Loot, ellenfelek szintjei, akármit meg lehet ígycsinálni. Vagy akár eventeket is csinálhatnának az online közösség részére, dinamikusabbá és élőbbé lehetne tenni az egészet.

Vagy ez a szerós dolog nagyon lehetetlenség?

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#5008) ollie válasza remington2 (#5007) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem hinném, hogy ebből is egy állandó, online játékot kéne csinálni. Most a játékot lehet játszani offline is, és ez a helyes megoldás. Egyébként senkit sem érdekel, ha valaki cheatel a játékban, hiszen legfeljebb magának csinál rosszat vele (erősen romlik a játékélmény). Diablo 3 már más eset, hiszen ott pénzt tudsz keresni a tárgyakkal, ezért ott ki kell zárni a csalás lehetőségét (bár bárcsak ne lenne pénzkeresési lehetőség, cserébe lenne ott is offline mód).

Sajnos nagyon rossz felé megy a játékipar, mert nagyon úgy tűnik, hogy pár év, és minden online fog csak működni, még a single player is. Ezzel meg ugye az a baj, hogy a szervereket nem fogják örökké fenntartani.

***

(#5009) BandiHUN


BandiHUN
veterán

Nagyon rosszul van értelmezve...mondom NEM EDITÁLT pár extra fegyver és kész.Nem turbózva,stb...egyébként én pl.nem vetem meg az ilyet....Conference Call-hoz is innen jutottam,3 coop meccs után,amiben esett,és s...fej kollégák vitték és köszönés nélkül távoztak... :W
Egyébként a HC moddolásellen én ugyanúgy vagyok...viszont nézrm azt is hogy beleöltem a gémbe 200órát,legál dupla végigjátszás,stb...és igenis pár jobb fegyót beraktam editorral...ez még mindig nem a modder szekció,létző,mások által talált fegyók kódjai.szeretem a coopot,szeretek nyugodtan játszani,nincs agyonmoddolt milliós sebzésű karim....de most már ott tartok,hogy szeretek pár jobb fegyóval aprítani,amik adott esetben nem akartak esni sehogy sem.Pl.a Lyuda snipernek nekifutottam olyan 30-szor...annó kis szinten beadta...jó cucc...
De eazért ez még mindig nem az,hogy az ember ilyen 1lövéses moddolt sz..okkal szaladgál.Én is csak feldobtam innen a készletem,megyek coopozni,esek-kelek majdnem mint a többi,és nem izgat,hogy s...fejekkel futok össze,akik viszik a lootot és köszönés nélkül távoznak...ez amolyan biztosíték.Megvannak a kedvenc LEGÁL fegyók,és nem izgat,ha valaki letapos a loottal,ennyi.De attól még nem rossz dolog coopozni,és lehet jó arcokkal összefutni,segíteni.Azt én is elitélem,aki százezres lőszerpackkal+überfegyóval+pajzzsal tolja...DE lassan azért ez ember eljut odáig,hogy összedobja álmai fegyóit,és égre élvezi a kalandot.Nem dob sokat....de annyit,hogy ne legyen frusztráló a lőszerhiány és ne haljon percenként,lesve,hogy 4-es coopban Ő a bevállalós,és mellé ha elesik,a kutya nem kaparja össze.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#5010) remington2 válasza ollie (#5008) üzenetére


remington2
senior tag

Csak ötletelés szintjén merült fel bennem, mert így sokkal ellenőrizhetőbb, de egyben interaktívabb is lenne az egész.

A kiadó / fejlesztő részéről meg állandó, plusz support kellene a jelenlegin felül, csak az online móka miatt, a szerverekről nem is beszélve, és tényleg ott kikapcsolás veszélye.

Bár szerintem ez a játék mmo-ként is működőképes lenne. Borderlands Online . . .

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#5011) BandiHUN válasza remington2 (#5010) üzenetére


BandiHUN
veterán

Lehetne online szekció...mondjuk szerók,ahol adott egy "gépi" játékos,mint host,akivel ha akar az ember,összefut,és kap tőle random missziókat...lenne mondjuk 1 szeró 100 fős,kis jutalmakért kis keresgélős,táborkiirtós feladatok,vagy hogy nyomj le PvP-ben 5 játékost...ilyenek.A Gearboxnak már van tapasztalata a Dead Island-ból,ami erre hajaz ugye erősen,hogy igenis meg lehet valósítani a szintfüggetlen együttjátékot...ha különálló szekció lenne(pl. DLC...),akkor nem is lenne gond,hogy az eltérő missziókbeli haladás gondot jelentsen...
Ígyis ha az ember szintje megy fel,és "karbantartja" a fegyóit is szintügyileg,lényegében tök ugyanazt éri pl.1 lövés...csak a sebzés mondjuk lesz x-szer akkora,mellé az ellenfél életereje is x-szer annyi...vagyis ígyis csak annyi változik 1-50-ig,hogy "bonyolódnak" az ellenfelek és a játékosok a különféle elementálokkal és resistekkel(badass),és ugye spéci képességek,amit viszont kompenzál az ellenfelek ügyessége...de ha az ember átlagosan nézi,kábé ugyanúgy öl le egy átlagos ellenfelet,mint az elején,se gyorsabban,se lassabban.Maximum eltérés abból jöhet,ha a felszerelése rosszabb,vagy épp fegyvere nincs az adott ellenfélre,mert az rezisztív pl.a savra,és csak savas fegyóból van normális.
Simán össze lehetne hozni egy ilyen nagyobb mókát is...csakhát gond,hogy alapvetően nemigen van fent Borderben eleve a neten párszáz embernél több...mégha szinte mindig talál is az ember minden szinten/missziónál társat...és így mivel hostok vannak,lényegében egy "irányító" szerót leszámítva nem sok erőforrást igényel az online.Viszont amúgy meg kellene pár erősebb gép,ami futtatja a nagyobb terepeket...

Egyébként én mégegy dolgot hiányolok,de nagyon...a játék,mivel könnyen editálható,piszok könnyű fegyókat összerakni,stb...igazán kaphatott volna egy pl.Black Market-et,ahol az ember pl.Eridiumért megtehetné legál,hogy a kedvenc fegyója alkatrészeit csereberéli,jobb távcső,más tár...mint amit az editorral is csinálnak.Viszont már nem is lenne a sírás,hogy jajj a másiknak mije van,meg fullosra húzva az amúgy talált,de nem "tökéletes" fegyó...avagy eridiumért nullából összerakni fegyókat...a save editorban is pikk-pakk összetol az ember egy fegyót,nem tudom,miért ne férne bele a játékba legál is...a vége úgyis egy dolog lesz,de a tyúbon is látszik...sokan beleunnak a csak adott helyen,ritkán eső jobb cuccok hajszolásába(mint pl.Én is a Lyuda sniper,amit annó adott kis szinten másodikra,de eldobtam,nem volt még editor,jöttek jobbak...most 50próbából SE esett,pedig szerettem...),nomeg az idegen cooptársak lelépésébe a nagy nehezen mégis eső cuccosokkal,a másik fele meg már rég sz...ámoddolta magát,és 10000gránát/lőszer,"fekete" mindentölő fegyók,halhatatlannátevő classmod...szóval lehetne árnyalni kicsit.Azt se hiszem,hogy a bugot,ami a "csodacuccok" létét engedélyezi,nem lehetne kiszedni...eleve "fekete" holmik,innentől a játék már most tudja,hogy ezeknél valami sántít...Viszont tényleg sok "fanaikus" beleun.Én is toltam 200 órát,stb,nem mentem nagyon semmire,és van 4! db narancs fegyóm...ennyi esett.Pedig millió neves/jobb cucc van a gémben,sok piros feliratos holmi gyengébb színekből,ezekből is csak pár van,és általában nem is nagyon extrák...akkor milyen lehet annak,aki még nem is "rutinos" BL-es?A jelenlegi loottal az emberek 95%-a lemarad az érdekesebb vuvvokról,4% "moddol" magának,de kábé 1%,aki célirányosan öl annyi időt ezekbe,hogy pár meglegyen...és ráadásul még az 1-ben azért használhatóbbak is voltak a narancs fegyverek...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#5013) BandiHUN válasza Sonja (#5012) üzenetére


BandiHUN
veterán

Lenne inkább valami jó nagy vagy jó érdekes DLC misszió...szerintem az 5 karakter bőven elég ígyis,nemigen van,aki karinként beleöli a 100+ órát ígyis,hogy mindet maxolja...
Viszont nagyon jó lenne valami randomizált feladatos kifejezetten coopos móka,vagy lehetne poén valahogy többet visszahozni a BL1 alapjaiból,valami időutazás,ilyesmi...az persze édes álom,hogy végigjátszani az 1-et,mégha korlátozottabban,ezzel a motorral,karikkal,stb...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#5014) BomiBoogie válasza BandiHUN (#5013) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Viszont nagyon jó lenne valami randomizált feladatos kifejezetten coopos móka,

Ezzel egyetértek, persze, megfelelő rewardokkal.

(#5015) warcat


warcat
veterán

Pc shift code KB53J-ZFBR5-HWRTB-T3TTB-RFJFR

EA: It's in the crate!

(#5016) BomiBoogie válasza warcat (#5015) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Köszönjük. Ha menni fog még este is... :U

(#5017) Krike válasza warcat (#5015) üzenetére


Krike
aktív tag

Köszönöm, működött :)

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#5018) BomiBoogie válasza Sonja (#5012) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Ez az új karakter tényleg nagyon "meh." Kinek van kedve megint végigtolni a sztorit...

(#5019) GAbre


GAbre
veterán

Üdv!

Újraraktam a gépet,de a mentéseket hiába raktam vissza a dokumentumokhoz,nem látja a karaktereim.
Vkinek vmi 5let?

Avatar

(#5020) fi:zi'k válasza GAbre (#5019) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Csinálj egy karaktert, a Steam csinál egy random karakteres mappát és abba tedd vissza a mentéseket.

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#5021) ollie válasza GAbre (#5019) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Kikapcsoltad a Steam cloudot? Az automatikusan letöltötte volna neked a mentéseid és a karaktereid.

***

(#5022) MARV6969


MARV6969
tag

[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_ovlam1mlmalfwzbl_border_489_2.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_ovlam1mlmalfwzbl_border_489_2.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_ku1cors47v21rq58_border_518_2.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_ku1cors47v21rq58_border_518_2.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_s6rfavo7fnwi1qk6_border_503_2.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_s6rfavo7fnwi1qk6_border_503_2.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_m9ggunzhaiu8wcdt_border_519_2.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_m9ggunzhaiu8wcdt_border_519_2.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L][L:/dl/upc/2013-03/13/276365_p1ajn6ovmjz6oqvm_border_487_2.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_p1ajn6ovmjz6oqvm_border_487_2.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_jeihjcfjuqrlat9d_border_489.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_jeihjcfjuqrlat9d_border_489.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_vdtomk2tmughrvhh_border_491.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_vdtomk2tmughrvhh_border_491.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_vcyugdxfgczpfw4q_border_498.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_vcyugdxfgczpfw4q_border_498.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_ftveqo6lq6jyucbo_border_499.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_ftveqo6lq6jyucbo_border_499.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_z78aymzuriihqin4_border_502.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_z78aymzuriihqin4_border_502.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_af0puermrgtbvoqs_border_503.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_af0puermrgtbvoqs_border_503.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_xtk0n7n9b3c7kcp7_border_506.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_xtk0n7n9b3c7kcp7_border_506.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_oljurlpps2flvov8_border_512.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_oljurlpps2flvov8_border_512.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_wsanqaugsa8lsqdz_border_513.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_wsanqaugsa8lsqdz_border_513.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_zlr0unwzvdqroajm_border_518.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_zlr0unwzvdqroajm_border_518.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_bseei6m5yalgf1rt_border_519.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_bseei6m5yalgf1rt_border_519.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_uqttleeyxyeavz4x_border_520.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_uqttleeyxyeavz4x_border_520.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_qbvomzp9vmet9dvb_border_517.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_qbvomzp9vmet9dvb_border_517.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L]

.....az úgy volt.... hogy tegnap este beléptem, és gondoltam megcsinálok egy-két küldit osztott képernyőn (x-boxon) a 25-ös szintű Gunzerkerrel és a szintén 25 szintű Mecroval .... Sanctuary-ban rögtön az első szekrény nyitásakor egy 16-os legendary Tourgue Calla pisztolyt találtam.... úgy, hogy előtte 2 karival 2-szer végigtoltam az alapjátékot az összes mellékküldivel együtt, ezen kívül VHM-ban még egy-kétszer, a DLC-ket szintén többször...mivel én szinte csak a Borderlands-szal játszom, ez nagyon sok órát jelent, de mivel pontosan nem mértem, ezért nem írok számokat... szóval, ezen hosszú idő alatt összesen 5 db legendary cuccot találtam.... erre most egy szekrényben egyből egy legendary... megörültem, de fogalmam sem volt, hogy ez csak a kezdet...
A bankból kivettem egy-két általam készített fegyvert, és egy pajzsot. A class mód, a gránát, a relic mind gyári legendary, semmiféle extra kincskereső okosság nem volt....
A Tourge dlc-t kezdtem, arra számítottam, hogy 25-ösként, majd 30-32-es ellenfelek jönnek, de nem. 24-26-sak voltak. egy szemétkupacba lőve narancs pajzs esett... nem egészen hittem el... de utána a tartályokból a ládákból folyamatosan jöttek... a fegyveres piros ládákból mindig narancs (vagy mind az, vagy legalább a fele az), a toy-toy-ból lila vagy/és alien fegyók jöttek. A fegyverek mellett igaz ez a pajzsokra, gránátokra, class módokra is... ÉN MÉG ILYEt NEM LÁTTAM!!! :Y :C
nem mertem kilépni a játékból, kb 5 órát játszottam, a Torgue dlc-t fő szálát végéig vittem, Piston pl 4 db legendary-t dobott...
összesen 49 fotót készítettem, de a végén már nem fényképeztem... 5 óra alatt kb 100 legendary-t találtam... még a Border 1-ben sem volt soha ilyen...
... tegnap se karácsony, se gyereknap, se szülinapom.... még szerencse hogy fotóztam...

egyébként, amikor elkezdtem a játékot nagyon nem tetszett és egyben ledöbbentett, hogy mennyire gyenge cuccokat lehet találni. ugyanakkor egy sima zöld fegyverrel is lehet haladni..
nagyon tetszettek viszont a pályák, tetszik, hogy ilyen hosszú, az viszont már nem, hogy sok a felesleges mászkáltatás... nagyon nem tetszett, hogy ilyen kevés a hely a bank-ban és a back pack-ban...
nem tetszik, hogy bár "szabadon bejárhatók" a pályák, de a határok nagyon élesek... nem tetszik, hogy a sem "Terramorfusznál", sem más főboss-nál nem lehet felhuzni az xp-t, nem úgy mint az 1-ben... nem tetszik, hogy a "házi" cuccok csak a bankban tárolódnak el, ezért küldi előtt és után nekem kb 20 perc mire betárolok... nem tetszik, hogy a játékosok helyett a fejlesztők akarják korlátozni a játék szabadságát. olyan, mint ha csak 10-12 éves hülyegyerekek játszanának ezzel a játékkal, pedig nem... mindenki betudja állítani, hogy kik léphetnek a játékába, ha meg valaki túl erőszakos, arcátlanul lenyúlja a loot-ot, túl brutál cuccokkal rontja a játékélményt, akkor ki lehet dobni... A JÁTÉKOS EL TUDJA DÖNTENI!
a dlc-k közül a Hammerlock-os tetszik a legjobban, a pályák közül pedig Fridge..
amúgy ennyi idő után, amennyit a 2-vel játszottam, pontosan a fegyverkészítés azok kipróbálgatása jelenti még az újdonságot, mindig új dolgokra jön rá az ember...
egyébként nem értem miért nem tárolhatók el a back pack-ban a black cuccok, amikor az Evil Smasher-rel úgy fel lehet erősíteni a fegyókat, hogy olyat nem is lehet csinálni... akkor minek álszentkednek?

....ma már nem találtam egy legendary-t sem... de legalább egyszer volt egy ilyen élményem...

[ Szerkesztve ]

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#5023) MARV6969


MARV6969
tag

[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_m2m9j1fcfzj7xi8v_border_513_2.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_m2m9j1fcfzj7xi8v_border_513_2.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_jwywmmavfslevial_border_518_3.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_jwywmmavfslevial_border_518_3.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_zkvgk7vqw2wv910c_border_520_2.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_zkvgk7vqw2wv910c_border_520_2.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_gv9adscuoytb6msm_border_503_3.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_gv9adscuoytb6msm_border_503_3.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/13/276365_hcgityfxll0v4orc_border_512_2.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/13/276365_hcgityfxll0v4orc_border_512_2.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L]

stb....stb....stb.... :)

[ Szerkesztve ]

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#5024) TESCO-Zsömle válasza MARV6969 (#5023) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nem sokat lehet a képekből kivenni... :(

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#5025) BomiBoogie válasza MARV6969 (#5023) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Az igazi screen-shot. :C

Steamben használd legközelebb az F12-t, ne a telefonodat/fényképezőgépedet, illetve elég linkelni, főleg, ha ennyi képet csatolsz.
gennyd, jogos, de akkor is lehet ennél kevésbé szutyok képeket is készíteni.

nem tetszik, hogy bár "szabadon bejárhatók" a pályák, de a határok nagyon élesek... nem tetszik, hogy a sem "Terramorfusznál", sem más főboss-nál nem lehet felhuzni az xp-t, nem úgy mint az 1-ben...

- Miért, sandbox stílust szeretnél?
- Miért nem lehet "felhúzni" az XP-t? Tudod farmolni.

[ Szerkesztve ]

(#5026) genndy válasza BomiBoogie (#5025) üzenetére


genndy
addikt

"gondoltam megcsinálok egy-két küldit osztott képernyőn (x-boxon)"
Boxon nehéz F12-t használni, mivel nincs Steam :N

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#5027) GAbre


GAbre
veterán

Az első hozzászólásban említett optimalizációról tud vki vmit?
Ugyanis a link nem működik...

Avatar

(#5028) intercooler válasza GAbre (#5027) üzenetére


intercooler
őstag

Igen :K [link]

(#5029) chokeee válasza MARV6969 (#5023) üzenetére


chokeee
aktív tag

Szerintem valami programhiba volt. Kukából aranyfegyver? Hmm.. Nekem is benne van már vagy 200 óra a játékban, de ilyet nem láttam még...

gumiczuczli

(#5030) TESCO-Zsömle válasza chokeee (#5029) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Én a WTF pajzsot kapartam ki sz*rkupacból... :B

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#5031) MARV6969 válasza BomiBoogie (#5025) üzenetére


MARV6969
tag

x-boxon f12-es billentyű.... gratula... :C

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#5032) BomiBoogie válasza MARV6969 (#5031) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

A tapsikolás helyett inkább készíts élesebb képeket.

(#5033) MARV6969 válasza chokeee (#5029) üzenetére


MARV6969
tag

szerintem is programhiba volt, nem is mertem kilépni....

a képek tudom, hogy sz...rok, de legalább sikerült megörökíteni, hogy piros ládákból négy fegyverből négy legendary, vagy hogy a szemetesládából is legandaryk jönnek, mert ilyet még nem láttam.... :Y :)

egyébként én a pajzsra gyanakszom, ha valaki meg akarja próbálni, akkor itt a kódja:

BL2(BwAAAACpmAAWEWqgwxAeT1dEVwRtBFcEVQRVBFUEVcRWxP//WsQ=)

azért a pajzsra, mert a többi fegyót bár "házi készítésűek" voltak, "csak "vertical grip", "box_bulletspeed", "assaultrifle.barrel.AR_barrel_dahl_dail", "shotgun.barrel.SG_barrel_bandit_triquetra", "pistol_barrel_maliwan_rubi" -val módosítottam (nyilván fegyver típusonként eltérő összetételben...), aki benne van az editorálásban, az nyilván tudja, hogy ez még egyáltalán nem durva...

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#5034) MARV6969 válasza BomiBoogie (#5032) üzenetére


MARV6969
tag

Te tapsikoltál itt nekem először, most meg nem tetszik... :C

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#5035) BomiBoogie válasza MARV6969 (#5034) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Jól látod. :)

(#5036) MARV6969


MARV6969
tag

itt van a pajzs 50-ben, az előbbi 30-as volt... bár aki betudja másolni, az szerkeszteni is tudja, de mindegy...

BL2(BwAAAAAqJwAWEWqgwxAyWVdEVwRtBFcEVQRVBFUEVcRWxP//WsQ=)

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#5037) BomiBoogie válasza MARV6969 (#5036) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Mi ez az értelmezhetetlen karaktersor?

(#5038) TESCO-Zsömle válasza BomiBoogie (#5037) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Ez a Mátrix. Hát nem látod azt a szép szőkét, akit beillesztett?

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#5039) BomiBoogie válasza TESCO-Zsömle (#5038) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Nyilván direkt kitolt velem és csigaszemnek láthatatlanná tette. :W

(#5040) TESCO-Zsömle válasza BomiBoogie (#5039) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Én inkább jobban aggódnék amiatt, hogy ég a házad a hátad mögött... :P

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#5041) MARV6969 válasza BomiBoogie (#5037) üzenetére


MARV6969
tag

az az értelmezhetetlen számsor a fegyver kódja, amit az editor használ... az lett volna a szép ha megfejted, mint az x-boxon az F12-t.... :C

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#5042) BomiBoogie válasza MARV6969 (#5041) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Figyelj, szerintem hanyagold ezt. Vicces volt egy darabig.

(#5043) MARV6969 válasza BomiBoogie (#5042) üzenetére


MARV6969
tag

ja... én is jót nevettem.... :C

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#5044) DariusTrox


DariusTrox
tag

Új játszható karakter és megjön a várva várt szint emelés :)
[link]

I will take what is mine, with Fire and Blood!

(#5045) BomiBoogie válasza DariusTrox (#5044) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Nagyszerű. A videót most nem tudom megnézni, de a szintemelés miatt jönnek új pályák is, vagy csak ki kell farmolni?

(#5046) sss válasza DariusTrox (#5044) üzenetére


sss
senior tag

Új karakter 10€-ért?

(#5047) TESCO-Zsömle válasza sss (#5046) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Mechromancer is annyi volt.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#5048) DariusTrox


DariusTrox
tag

Március 24-én minden kiderül :)

I will take what is mine, with Fire and Blood!

(#5049) intercooler válasza DariusTrox (#5048) üzenetére


intercooler
őstag

Remélem nem kell sokat várni rá, mármint az új karakterre.

(#5050) BomiBoogie válasza sss (#5046) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Elvileg ez még benne van a Season Pack-ban.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.