- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
Igen, tudom, indítanom kell egy gunzit is, de 3 karaktert vinni elég időigényes. Ráadásul Krieg is tetszik.

Interfacer nem rossz, néha brutál nagyot sebez, ha nem figyelek, akkor meg nem. Úgy tűnik gyakorlat kell hozzá. Butcher jobban bejött, de ez lehet az én tapasztalatlanságom miatt van. Most egy torgue masinásom van, valami 21-szeres sebzéssel, valódi golyózápor, de ritkán használom.
Egyébként néztem a pearl és seraph shotgunokat is, de valahogy nem jöttek be. A legdurvább rakétalövős meg kifejezetten nem (carnage)...
Szerk: én meg a critek...haha...kiteszem a turreteket, aztán menekülök és lövök mindenre ami mozog. Még jó hogy nincs friendly fire...

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest