- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
csak 375 óránál tartok és nem játszottam vele december óta. most megint van kedvem csinálgatni, amíg nem lesz annyi felesleges pénzem, hogy megvegyem a gta-t.
illetve a hs-ből is baromi elegem van.
ugyebár én még egyszer sem vittem végig teljesen a játékot. még anno a fő karakteremet húztam fel 72-re és úgy nyomtam egy uvhm újrakezdést, most azt folytatom. még hiányzik a 4 nagy dlc, illetve a 3 headhunter kieg, szóval tud újat mutatni még mindig.
plusz asszonnyal folytatjuk a közös végigjátszást is.egyébként cuccok miatt nem fogok editor-t használni. egyetlen dolog miatt akarnék csak, tekintve, hogy iszonyat unalmas 72-es szintre felhúzni minden karaktert (ez ugye ki tudja hány végigjátszás, plusz pete bárja) így lehet csinálok magamnak egy-egy max szintűt. viszont a nekik való felszerelést mindenképp összeszedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA kibeszélő offtopik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve a hs-ből is baromi elegem van.
plusz asszonnyal folytatjuk a közös végigjátszást is.