- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak azért kérdezem, mert nekem az 1-nél voltak. Még 7970-essel is. Egyedül akkor múlt el, ha kikapcsoltam a Bullet Decals-t és a Dynamic Shadows-t. Akkor simán ment minden.
Nincs annál idegesítőbb, mint amikor 80-100FPS-ed van, de 2pm-enként megáll a kép fél mp-re...

Na de én elég keményen rágyúrtam most a gépre, bár a CPU-n ez nem látszik meg. Ha szerencsém van pénteken az SSD is megjön. Csak átdobom rá a rendszervinyó lemezképét, vagy valami hasonló.
Mert biza a mai napon vettem magamnak egy új AM3+-os alaplapot 10k-ért, hogy görbüljön meg az iPon háta!

tome.jr: Ezt már a videók alapján is sejteni lehetett. Sokkal több az élet, sokkal mozgalmasabb az elődnél. Ez a Pandora már nem az a kihalt, poszt-apokaliptikus-szerű világ... Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy rosszabb. Maguk a fejlesztők azt mondták, hogy az első részt is ilyenre akarták, csak nem volt elég pénz meg idő. Most beletettek mindent, amit akkor kihagytak.
Amit furcsállok, az a fegyverre specializálódás terén véghez vitt irtómunka. Hogy kiirtották a Skill-Tree-ből szinte az összes fegyverspecifikus lehetőséget, és e mellé sutba dobták a proficiency rendszert is. Persze meg tudom érteni őket, így most már senkinek sem kell azon rugóznia, hogy mikor jön már egy rendes shoti, mert a mostani már kezd gyengus lenni, a másik fegyóra meg alig van skill-em... Kíváncsi leszek, hogy a ClassModokat mennyire és hogyan alakították át, és persze a Badass-pontokra is.
A fegyverek neveit tuti tanulhatom újra, lévén azt a rendszert is teljesen átgyúrták. Bár ott szerintem jó irányba ment el a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Analóg fényképezés
- Napelem
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Cambridge Audio Arctic ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Audio Note AN-C vörös ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen9, i7-1165G7, 16GB, 512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest