- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak azért kérdezem, mert nekem az 1-nél voltak. Még 7970-essel is. Egyedül akkor múlt el, ha kikapcsoltam a Bullet Decals-t és a Dynamic Shadows-t. Akkor simán ment minden.
Nincs annál idegesítőbb, mint amikor 80-100FPS-ed van, de 2pm-enként megáll a kép fél mp-re...

Na de én elég keményen rágyúrtam most a gépre, bár a CPU-n ez nem látszik meg. Ha szerencsém van pénteken az SSD is megjön. Csak átdobom rá a rendszervinyó lemezképét, vagy valami hasonló.
Mert biza a mai napon vettem magamnak egy új AM3+-os alaplapot 10k-ért, hogy görbüljön meg az iPon háta!

tome.jr: Ezt már a videók alapján is sejteni lehetett. Sokkal több az élet, sokkal mozgalmasabb az elődnél. Ez a Pandora már nem az a kihalt, poszt-apokaliptikus-szerű világ... Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy rosszabb. Maguk a fejlesztők azt mondták, hogy az első részt is ilyenre akarták, csak nem volt elég pénz meg idő. Most beletettek mindent, amit akkor kihagytak.
Amit furcsállok, az a fegyverre specializálódás terén véghez vitt irtómunka. Hogy kiirtották a Skill-Tree-ből szinte az összes fegyverspecifikus lehetőséget, és e mellé sutba dobták a proficiency rendszert is. Persze meg tudom érteni őket, így most már senkinek sem kell azon rugóznia, hogy mikor jön már egy rendes shoti, mert a mostani már kezd gyengus lenni, a másik fegyóra meg alig van skill-em... Kíváncsi leszek, hogy a ClassModokat mennyire és hogyan alakították át, és persze a Badass-pontokra is.
A fegyverek neveit tuti tanulhatom újra, lévén azt a rendszert is teljesen átgyúrták. Bár ott szerintem jó irányba ment el a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- Robotporszívók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest