- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womb
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Olvastam a hozzászólásaidat. Nem játszom a neten, nincs dlc-m sem, viszont a javításokat letöltöm, a játékélmény fokozása miatt.
A játék megvan eredetiben mint ahogy a testvérjáték, a Hellgate:London is.
A HL-al sem játszom a neten.
Ennek ellenére nem töltöm le a patch-et, mert szeretek New Haven-ben, Dahl Headland-ban rabolgatni.
Szerintem hagyjuk ezt a hentesboltban vásárolt változat vitát, mert megöli, az amúgy korrekt játékosok viszonyát.Más: Ami játék érdekel, vagy érdekesnek látszik, letöltöm a demóját vagy a warez változatát (szívfájdalom nélkül) a netről.
Ha jó a játék megveszem, szintén szemrebbenés nélkül.
Ha szar, letörlöm.Nem mellesleg tisztelet neked, az eredeti programokhoz való hozzáállásodért.
-
Womb
senior tag
Hardwired.hu:
Borderlands PC: Patch v1.30
"(HW Insider) Knoxx tábornok hadjáratától függetlenül a fejlesztők kiadták a Borderlands PC 1.30 Patchet. Rengeteg bugot javít, többek között New Haven furcsán gazdag lootot tartalmazó ládáit sem lehet már őrjöngve fosztogatni.
"Ez gáz...
részemről nem peccselek. -
Womb
senior tag
válasz
trassher
üzenetére
Kapsz majd más fegyvereket is, több millió variáns van belőlük.
Ezt a linket neked is ajánlom, sok mindent megtudhatsz a játék világáról. -
Womb
senior tag
válasz
venice23
üzenetére
Igen, hiába hasonló a magórajel, vagy a memória mérete (sebessége, sávszélessége), ha egy optimalizáltabb, több-jobb számolóegységekkel,utasításokkal, shader-ekkel stb. megtámogatott vga kártya bizony állva hagyja.
Amúgy nem is figyeltem a procid igazán, de az egymagos AMD64 is már sajnos öregecske. -
Womb
senior tag
válasz
venice23
üzenetére
Elvileg a minimumot súrolja a géped,tehát az akadás nem véletlen.
Nem feltétlen a mozgó botok akasszák ki a kártyád, ha nem a nagyobb objektumok kipumpálása okozhat gondot. Nem a procid a kevés, hanem a kártyád gyenge a játékhoz.
256mb ram, a pixel és vertex shader 3 bár a minimum, de egy felgyúrt unreal3 motornak kevés, pláne ha nagy monitort használsz. A CoD más motort használ. -
Womb
senior tag
válasz
littlemole
üzenetére
Boldog Új Évet, Robbantott Skag-eket!
-
Womb
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Várható, Mad Moxxi' Underdome Riot.
-
Womb
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Elég is az a 25-ös szintű fegyver, jó sokáig.
A Cobrá-k és az erősebb szintű stomper-ek nagyon erős fegyverek.
Pillanatok alatt lő 4x80,90 stb... lőszereket, közel sniper pontossággal, és mindezt háromszor ismételve tárazásig. Ennél durvább csak a jól kiegyenlített SMG tudnak lenni,
pld. 50 sebzés, 90 pontosság, 15 tűzgyorsaság, 50-es tár, 50%-os tárazással, jól kiballanszolt elmozdulással.
Ki lehet számolni ,hogy egy másodperc alatt mennyit pumpál az ellenbe, pillanatnyi tárazási szünetet tartva.
Amúgy előfordult nálam, hogy több órát molyoltam (összességében) New Haven-be, egy-egy jó fegyverért. Megéri, csak lila és narancs fegyverekkel mentem öldökölni.Szerk: Persze most csak a rohamfegyverekről beszélek, amik közelharcnál a legjobban váltak be nekem.
-
Womb
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Ez tényleg nagyon gyenge, de figyelj:
Menj vissza New Haven-be, és kutasd fel a ládákat. Ha kifosztottad őket, akkor lépj ki a játékból, majd újra lépj be, és megint fosztogasd ki őket. Csináld ezt egészen addig, még nem lesz egy jól összeállított fegyver csomagod.
Gondolom tudod hol vannak a ládák... de ha mégsem akkor klikk ide.Bár a war cobra nem gyenge fegyver, de inkább stomper, ha már rifle.
-
Womb
senior tag
Amikor közelítesz a keresendő tárgyhoz, az echo rombusz jelzi, hogy milyen közel vagy és merre kell menned.
Az igaz, hogy a térképen nem 4 v. 5 darab pontot jelöl, hanem csak a területet.
Én így értettem azt, hogy mutatja a játék a keresendő tárgyat.
Képmentés meg valamelyik F xy gomb....majd a profik megmondják. -
Womb
senior tag
Egyedül annak a hülye colt-nak jelölte félre a helyét ( D. Headland ), fórumtárs segítsége nélkül meg sem találtam volna, pedig akkor már vagy 5 alkalommal lejátszottam.
No meg az Old Haven-i füstölgő izé bosszantott fel, a rossz térkép pozícionálás miatt. -
Womb
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mindjárt mész New Haven-be, ott addig nyitogatod a ládákat, míg nem dob meg egy-két eridian cuccal.
-
Womb
senior tag
Azt hittem, hogy minden ládahelyet ismerek New Haven- ben

-
Womb
senior tag
Hm...nézem ezeket a fegyver márkákat, és sajnálatomra igen kevesen preferálják az S&S termékeket.
Már sokszor végigjátszottam az alapjátékot (hard változat nem érdekel, online szintúgy), és nagyon megszerettem az S&S sniper-ek nagy tárkapacitását és a gyors, tüzelési rátáját.
Minden másban gyengébben szerepelnek (persze vannak kivételek), de tárban, firerate-ban utolérhetetlen.
Szinte teljesen feleslegessé teszi pld. a coltokat. 3,5-3,7 rátával 9-10-es tárkapacitással még célzás nélkül is felveszi a versenyt a legjobb coltokkal szemben.Ezt most csak úgy megjegyeztem, így hajnali egy óra felé

-
Womb
senior tag
Először is: Borderlands Wiki
Én beraktam a google translate fordítóba, nem tanultam angolul, úgy hogy nálam így néz ki.Az ötödik szint után tudod használni a Lilith-hoz tartozó láthatatlanság skillt, amit három fő un. képességfa alapján fejleszthetsz tovább.
A fegyvereket nem lehet szerelgetni, de a képességekhez tartoznak fegyverekre vonatkozó plussz fejlesztések, illetve a legtöbbször használt fegyver, kap plusz előnyös tulajdonságokat, mint például pontosság, tüzelési gyorsaság, erősebb sebzést stb...
Érdemes ellátogatnod még egy-két magyar játékoldalra, ahol kaphatsz némi információkat a játékról. -
Womb
senior tag
Igen lassan, de azért készülget a magyarítás a játékhoz, i2k mester feküdt neki a feladatnak.

-
Womb
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ja, hogy a Skagzilla!
Hát őt pár szintlépés után mentem kinyírni, mikor már elég szép fegyverarzenállal rendelkeztem.
Azon kívül le lehet szedni Sniperrel is, de ahhoz meg kell halnod egyszer, hogy az arénán kívül legyél. Az arénába vezető hídról leugrasz a balra, és a kerítés résein át lövöd az állatot. -
-
Womb
senior tag
Ezt Dahl Headland pályán is megtudod csinálni. Először kinyírod a banditákat, utána annyiszor fosztod ki a pályát, ahányszor csak akarod.
Ez érvényes Lucky's-nál és a tartályos területnél, ahol két piros láda is van.
Sokszor órákig csak azzal szórakozom, hogy ki-be lépkedek és fosztogatok
New Haven meg tényleg heaven, órákig képes vagyok egy jó fegyverért újra tölteni a játékot. -
Womb
senior tag
Ha véletlenül úgy helyezkedik ez az ultrapsycho, akkor sajnos nem menedék a gödör, teledobálja gránáttal.
Ki kell menni, és lőni a fejét ezerrel, közelről.
Már többszöri végigjátszás után ez a módszer vált be, legalábbis nekem.
Nagy tár, gyors tüzelés, gyors újratöltés.
Bármikor visszamehetsz a pályára, ott fog várni ez az izé, kidolgozhatod a legjobb módszeredet.Szerk:Ez egy kicsit kioktató hangvételűre sikerült, de nem annak szántam.

-
Womb
senior tag
Nem tudod állítani.
A scoped rifle-ok, cobrák stb. hármas sorozatokat adnak le, viszonylag pontosan és gyorsan, ez bennük a lényeg. A többi gépfegyver általában egyes lövés, hosszú és rövid sorozatokat is le tudnak adni (a kattintásodtól függően), viszont nem olyan pontosak, és lassú a tüzelésük is.
Rifle-oknál a pounder csak egyes lövést ad le, viszont azt pontosan, viszonylag nagyobb sebzéssel. -
Womb
senior tag
-
Womb
senior tag
Tud valaki hasonló játékot, mint a Borderlands?
A Hellgate: London-on kívül.
Köszönöm! -
Womb
senior tag
Az az igazság,hogy bármelyik emberkével is nyomulsz, kell legyen a hátizsákodban egy sok lőszer/mp köpő, iszonyat gyorsan újratárazós, viszonylag nagy tárral és pontossággal felvértezett puskinod.
Ezt az SMG-k és a xyRifle-ok tudják.
Sniperek, coltok, pisztolykák elvéreznek, a sátgán is csak félmegoldás sokszor. -
Womb
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Apám.....,hát köszönöm.
Ha tudnád, hogy mit kerestem azt a sz@*t.
-
Womb
senior tag
Dahl Headland: Egy állomáson kell pisztolytartozékokat megkeresnem, de a négyből csak hármat találtam meg. Már lassan a fejemre húzom ezt a qrv@ monitort mérgembe.
Kétszer is végigvittem a játékot ( normálba ), de nem lelem az a hülye pisztoly darabot.
Bug, vagy béna vagyok?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Óra topik
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
"