- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nekem is ez volt, most 33-as vagyok.
Beléptem egy multiba, és a játék végén voltak a tagok, ott léptem 15 perc alatt 8 szintet ...
Most folytatom a saját küldijeimet. Nagyon sok értelme nem volt, hogy ott lépegettem a szinteket. Most így is kb 36os körül fogom befejezni a PT1et. Fegyvereim sem lettek jobbak, mivel amiket ott találtam azokat nem tudom használni. Csak több pénzem lett, de a pénzzel az előző végigjátszásban sem volt gondom, szóval csak kidobott idő volt amit a magas szintűekkel töltöttem.Nekem is volt olyan, hogy nem tudtam betenni valamit elementál témát a speckó skillhez, szerintem azért volt mert már megvan.
Balance,
Ha nagyobb terepet kell megjelenítenie akkor leeseik az FPS. Nekem általában 40 körül fut, de ha úgy fordulok, arra nézek amerre nagyon nagy még a táj, akkor leeseik 20ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest