- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nekem is ez volt, most 33-as vagyok.
Beléptem egy multiba, és a játék végén voltak a tagok, ott léptem 15 perc alatt 8 szintet ...
Most folytatom a saját küldijeimet. Nagyon sok értelme nem volt, hogy ott lépegettem a szinteket. Most így is kb 36os körül fogom befejezni a PT1et. Fegyvereim sem lettek jobbak, mivel amiket ott találtam azokat nem tudom használni. Csak több pénzem lett, de a pénzzel az előző végigjátszásban sem volt gondom, szóval csak kidobott idő volt amit a magas szintűekkel töltöttem.Nekem is volt olyan, hogy nem tudtam betenni valamit elementál témát a speckó skillhez, szerintem azért volt mert már megvan.
Balance,
Ha nagyobb terepet kell megjelenítenie akkor leeseik az FPS. Nekem általában 40 körül fut, de ha úgy fordulok, arra nézek amerre nagyon nagy még a táj, akkor leeseik 20ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest