- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
3 küldetésed van az armoryba. Az első nagyon gyenge lootot biztosít, a második és harmadik (ezek Marcus questek) jobb, mert a ládák többsége 61-es szintű (pár láda továbbra is 48-as). Ha jó double anarchy és hellfire smg-t akarsz talán itt van a legtöbb esélyed megszerezni.
Fontos : a hatszögletű terembe, ahol a lift is van, egyáltalán nem szabad bemenni, mert akkor nem tudsz többé visszamenni az armorybe. -
kapcsolat88
tag
Rajta vagy a listámon
Amit belinkeltél,azt meg nem javították.Pár napja,talán egy hete próbáltam.Ám,hogy az ajtó kinyíljon,asszem kell,hogy legyen egy aktív armorys küldetésed.Mikor kipróbáltam,bejártam az egészet és a játék érzékelte,hogy lootolok.Miután végeztem,nem tudtam felrobbantani a helyet,kiléptem és visszaléptem de miután megint leöltem Knoxxot,nem nyílott ki az ajtó pedig a 3 teljesítendő részből csak 1 volt kipipálva...ez probléma lehet.Előfordulhat,hogy ez ára a végtelen időnek és csak willowtreevel lehet orvosolni.Ezt még nem próbáltam,mert meguntam az armoryt.Érdekes volt bejárni egyszer és annyi.Sokat kell mászkálni és jobb cuccaim vannak.Csak olyanokat vettem fel amit esetleg alacsonyabb szintű karaktereknek elosztogathatok és ennyi.A legjobb Crwot farmolni,meg amit a játékban találhtsz.Úgy értem amit ládákból veszel fel,vagy amit a halottak dobnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Lian Li TL Led 120 fehér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit belinkeltél,azt meg nem javították.Pár napja,talán egy hete próbáltam.Ám,hogy az ajtó kinyíljon,asszem kell,hogy legyen egy aktív armorys küldetésed.Mikor kipróbáltam,bejártam az egészet és a játék érzékelte,hogy lootolok.Miután végeztem,nem tudtam felrobbantani a helyet,kiléptem és visszaléptem de miután megint leöltem Knoxxot,nem nyílott ki az ajtó pedig a 3 teljesítendő részből csak 1 volt kipipálva...ez probléma lehet.Előfordulhat,hogy ez ára a végtelen időnek és csak willowtreevel lehet orvosolni.Ezt még nem próbáltam,mert meguntam az armoryt.Érdekes volt bejárni egyszer és annyi.Sokat kell mászkálni és jobb cuccaim vannak.Csak olyanokat vettem fel amit esetleg alacsonyabb szintű karaktereknek elosztogathatok és ennyi.A legjobb Crwot farmolni,meg amit a játékban találhtsz.Úgy értem amit ládákból veszel fel,vagy amit a halottak dobnak.