Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
irtam a tippet...eridian promontory és the descent 55-ig.akkor nem gondok az 51-53-as katonák.az alapjátékban sem kap az ember sokat a Crimson katonákért..a dlc-ben pedig 1.én igy 55-ről simán lettem 61 a végére,igaz csináltam a mellékküldiket is,2.titkos tipp a dlc-re xp ügyileg:Monster kocsi és Drifter-vadászat
a Drifter-ek bőven csak izegnek-mozognak egyhelyben még olyan távolságról,ahol már a rakéták befogják őket...no comment...és még lőszer se fogy.mondjuk cserébe kézifegyverrel eléggé esélytelen kategória Drifter-t ölni...de kocsival meg túl könnyű a fentebbiek miatt,és ráadásul tizenezer xp jár értük..esetleg tipp proficiency-ra:lesebezni majdnem teljesen kocsiból,aztán kiszállás,és a kivánt fegyverrel kegyelemdöfés ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jameg úgy van "limitálva" a kezdő xp,hogy az új rendszerben mindenki,aki 50-es volt,elvesztette a plusz xp-ket,50 szint+0 xp-ről kezd mindenki,akármennyit is szedett 50 felett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elfelejtettem a film címét
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a Drifter-ek bőven csak izegnek-mozognak egyhelyben még olyan távolságról,ahol már a rakéták befogják őket...no comment...és még lőszer se fogy.mondjuk cserébe kézifegyverrel eléggé esélytelen kategória Drifter-t ölni...de kocsival meg túl könnyű a fentebbiek miatt,és ráadásul tizenezer xp jár értük..esetleg tipp proficiency-ra:lesebezni majdnem teljesen kocsiból,aztán kiszállás,és a kivánt fegyverrel kegyelemdöfés ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)