- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
Elindultam 2. körre, és voilá, elkezdett jobb cuccokat adni, már 800 feletti pajzsom is van. Sajna felerősített minden ellenséget is, ráadásul többen is lettek. Kajagyűjtésnél ott volt egy savköpő zöld skag, na, az megint alig sebződött, erre kéne vmi jó tipp, hogy ne a demigod mentsen meg. Persze föl is szaladhatok a vézna ipse házánpak tetejére, onnan irtottam a kutyákat, csak amikor a zöldike támadott, a játék nem hagyott felugrálni.

Elkezdtem gyengébb fegyókra gyúrni, hogy minden 10 legyen. Egyébként lehet ez gond? Meddig erősíthetők a fegyók?
Most robbantópisztollyal, 125 és proj. shotgunnal, savas gépfegyóval, és tüzes sniperrel nyomulok, reload helyett tömegben csak fegyócsere, ill. futás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest