Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
farrob
újonc
Sziasztok!
3 hónapja van egy Bonsai-om (szilfa). Szépen nő, és vannak rajta új hajtások akár 10 centi hosszúak. Már vágtam belőlük, meg le is drótoztam őket, mert nagyon sok van és nem csak ilyen kis hajtások.
Kérdésem ezekkel mit csináljak, hogy fognak megvastagodni, és az új hajtásokon ilyen bazi nagy levelek vannak, hogy csináljam h olyan aranyos kis sötétzöld levelek legyenek mint amik már eleve voltak rajta amikor kaptam.Öntzésre ugye nem szabad csapvizet a klór miatt, csak lágyat, gondoltam akkor bizti jó lesz a szénsavmentes ásványvíz. Jól gondoltam?
Milyen gyakori öntözést javasoltok??
Előre is köszi mindenkinek a hozzászólást:
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest