- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
nyuszika0216 #182 üzenetére
neeeem, ez a kis, új fa, a másik nem gyógyult fel, az idősebb
kivittem szülőkhöz és kiültettem a kertbe, minden mindegy alapon...
aműgy arra gondolok még, hogy éjjel megfázhatott, döntött ablak mellett állt és ezért száradhatott meg egyik napról másikra az összes levél.. egy hétig hagytam így, csak locsoltam, aztán leszedtem az összes levelet csupaszra és 3 napon belül elkezdett leveleket bontani. úgyhogy ha elszáradtak a levelek, azonnal lekell szedni az összeset és ezzel szabad utat kap a fa, hogy újra levelet próbáljon bontani. legalábbis a két fából ez a tapasztalat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Honda Forza 125
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged