- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
addig jó, míg csak krém kell, anno nekem a térdem szállt el, akkor is diclac-ot adtak rá, csak a kapszulásváltozatot (egy kicsinykét erősebb, mint a sima krém; éhgyomorra nem lehetett bevenni, csak kaja után, ugyanis nem tett jót a gyomornak simán), azután is a krémet használtam, ha csak kellett, szerencsére mostanában nem nagyon, bár az is igaz, hogy edzésre sem járok olyan sokat.
-
neduddki
nagyúr
HI!
JO faslizni nagyon keves ember tud /meg sokaig tart.../, ezert s sozktam inkabb a scholl-t ajanlagatni. de ha mar belejottel akkor az is va nojjan jo.
kenocsbol jo a riktofit, de en inkabb egy atmozgatasra es pihentetesere gondoltam, teremszetesen alapso ronthgen utan mert tud erdekes dogokat muvelni a felszivodott szalag:- ((( belegondolva en a 8 hyonapnyi gumiharisanyas kalandomat ha jol tevedek kencezes nelkul visletem at, talan az elejen a gyulladasra volt nemi jegzsele...
udv
neduddki -
yossarian
aktív tag
ja, tényleg...
gyorsan felejtek
fú, nem emlékszem már, de volt röntgen is, de tényleg nem tudom, mert volt már vagy 6-7 éve.
a mostani után meg még játszottam is kicsit, de simán rá tudtam állni, fájni is csak az első két napon fájt, ha mentem. egy hét múlva mentem megint játszani, de csak finom mozgás volt, semmi ugrálás, futás. annyit érzek, hogy még feszül, és nem tudom úgy hajlítani, mint a másikat. de egy lábon simán tudom a sarkam emelgetni, lépcsőn fel-le simán megyek, nem fáj egyáltalán, csak érzem, hogy még nem jó.
-
And
veterán
Öö, tavalyi Egom-topic, plusz 1-2 levél oda-vissza megvolt
. Azt hogyan állapították meg, hogy nálad nincs szalagszakadás? Ezt nekem eddig kész tényként az operáló orvos mondta el, először a műtét után (el voltak szakadva). Pedig több röntgen is készült előtte (korábbi húzodások után is), de az állítólag erre nem sokat ér, itt a helyi kórházban is azt mondták, hogy semmi komoly. Semmilyen műtét, de még utókezelés - gyógytorna - sem merült fel
. Csak épp annyira laza volt az egész boka, hogy bármelyik szakorvos észrevehette volna. Mondta is a sportsebész, hogy az emberek nem szoktak ezzel foglalkozni, mert 1-2 hónap után elég jól rendbejön a boka. Csakhogy néhány év, és kezdődhet megint előlről, a szalagok meg lazulnak, szakadnak.. Mondjuk én nem nagyon bírtam rá se állni a legutóbbi eset után.
[Szerkesztve] -
yossarian
aktív tag
ehhh, kemény...
az elsőnél voltam orvosnál, akkor nem volt semmi, se szakadás, se semmi. most azért nem mentem, mert ez annál enyhébb volt, így gondolom, hogy nem történt semmi komoly.
hmm most nézem te is egomi vagy. honnan vetted, hogy én is?
jobbulást.
esetleg tudsz valami jó kenőcsöt? -
And
veterán
Hali! Orvoshoz azért talán érdemes elmenni (az első néhány alkalommal én sem mentem
, a helyi kórháznak amúgy is ''érdekes'' híre van, neked talán nem kell bemutatni). Később annyira meglazultak a szalagok, hogy a legutóbbi rándulás igen csúnya lett. Iszonyatosan megdagadt, kórházban gipszsínbe rakták (1 hétig volt rajta), majd 3 hét után gyógyultnak nyilvánították. Ezek után megmutattuk egy ortopéd orvosnak, aki stabilizáló műtétet javasolt, és a hónap elején meg is csinálta a Sportkórházban. Most éppen abból gyógyulgatok, de remélem jó lesz (a másik bokám sincs túl jó állapotban
)..
[Szerkesztve] -
yossarian
aktív tag
richtofit, tényleg, volt ilyen..... de rég hallottam róla...
de nekem inkább valami gyógyszer jellegű szer kellene, ami rendbeteszi a sérült, megrándult szalagokat.
jó a richtofit, de én anno meccsek előtt, bemelegítésre, meg izomláz ellen használtam. ettől függetlenül beszerzek majd egyet, mert később jó lesz.
én konkrétan valami ilyen jellegű sérülés kezelésére való készítményt keresek. -
Agostino
addikt
Ez kell neked :Bővebben: link. Nekem eddig mindig bevállt.
-
birka1337
tag
nah ez szvsz jó totyik, nekem most ugyanez van a csuklómon
-
yossarian
aktív tag
azok segítségét szeretném kérni, akiknek már volt hasonló gondjuk.
igaz nekem sem ez az első, de szerencsére ez csak a második komolyabb.
szóval kosarazás közben rosszul estem rá egy zsámolyra - kicsi terem, a szélén padok, zsámolyok, beázás.... satöbbi - megrándut a bokám. szerencsére semmi komoly, tudok menni rendesen, terhelésre sem fáj, csak még nem tudom olyan tág határok között mozgatni, mint lehetne. meg azért vigyázok még rá, nem is merek még úgy futni ugrani semmi. orvosnál nem voltam, mert nem éreztem súlyosnak, ''csak'' egy lazább rándulás. jegeltem, és egy DICLAC nevű kenőccsel kenegettem. a kérdés hogy tudtok-e olyan másfajta kenőcsöt, ami jó az ilyen esetekre. dagadás már nincs, csak minimális. és már kezd szépen színesedni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest