Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• And

veterán

válasz yossarian #9 üzenetére

Öö, tavalyi Egom-topic, plusz 1-2 levél oda-vissza megvolt ;). Azt hogyan állapították meg, hogy nálad nincs szalagszakadás? Ezt nekem eddig kész tényként az operáló orvos mondta el, először a műtét után (el voltak szakadva). Pedig több röntgen is készült előtte (korábbi húzodások után is), de az állítólag erre nem sokat ér, itt a helyi kórházban is azt mondták, hogy semmi komoly. Semmilyen műtét, de még utókezelés - gyógytorna - sem merült fel :(. Csak épp annyira laza volt az egész boka, hogy bármelyik szakorvos észrevehette volna. Mondta is a sportsebész, hogy az emberek nem szoktak ezzel foglalkozni, mert 1-2 hónap után elég jól rendbejön a boka. Csakhogy néhány év, és kezdődhet megint előlről, a szalagok meg lazulnak, szakadnak.. Mondjuk én nem nagyon bírtam rá se állni a legutóbbi eset után.

[Szerkesztve]

• And

veterán

válasz yossarian #4 üzenetére

Hali! Orvoshoz azért talán érdemes elmenni (az első néhány alkalommal én sem mentem :B, a helyi kórháznak amúgy is ''érdekes'' híre van, neked talán nem kell bemutatni). Később annyira meglazultak a szalagok, hogy a legutóbbi rándulás igen csúnya lett. Iszonyatosan megdagadt, kórházban gipszsínbe rakták (1 hétig volt rajta), majd 3 hét után gyógyultnak nyilvánították. Ezek után megmutattuk egy ortopéd orvosnak, aki stabilizáló műtétet javasolt, és a hónap elején meg is csinálta a Sportkórházban. Most éppen abból gyógyulgatok, de remélem jó lesz (a másik bokám sincs túl jó állapotban :( )..

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák