- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben jönnek az újabb tesztverziók. A 7.0.59-esek után már a 7.0.60-asok is elérhetőek:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
Gyulus11
csendes tag
Pont erre értettem. Pl. distrrtgen project-ben a Titan-nak 9 percre van szüksége egy feladat feldolgozásához.
Egy AMD Radeon HD 79x0 series (Tahiti) pedig 7,5 percre. Tudom ez nem sok különbségde ha már fut a BOINC és csinálom is akkor lényegében megéri e venni egy ilyen kártyát
Ráadásul a két kártya ára ég és föld. Az lehet hogy más projectek alatt jobban teljesítene a TITAN ... nem tudom. No meg driver függő is meg sok mindentől is függ. De ez a 1,5 perc 24 órá alatt sokat számít és igen csak leveri a TITAN-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest