- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Megvan a probléma, véletlenül akadtam rá. Nem olyan régen ugyanis kicseréltem BAM-ban az email címem, ami látszólag szépen mindenhol átszinkronizált, kivéve egy helyet.
Ez volt a SETI, amit ritkán használtam. Onnan is lett gyanús, hogy totál creditnek annyit ír, amennyit régen még SETI alatt gyűjtöttem.
Most ott is átírtam az email címem, elvettem és újra hozzáadtam az összes projektet. Ezzel generáltam most egy új problémát is, a Spinhenge-et ugyanis nem tudom újra hozzáadni, nem tud kapcsolódni. Ezt még később azért próbálgatom.
Nyomtam egy renew CPID-t is, illetve annyit találtam, hogy ilyen esetben átmenetileg csak egy gépen szabad futtatni a projekteket és pár szinkronizálás után helyreáll a rend. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest