Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Megvan a probléma, véletlenül akadtam rá. Nem olyan régen ugyanis kicseréltem BAM-ban az email címem, ami látszólag szépen mindenhol átszinkronizált, kivéve egy helyet.
Ez volt a SETI, amit ritkán használtam. Onnan is lett gyanús, hogy totál creditnek annyit ír, amennyit régen még SETI alatt gyűjtöttem.
Most ott is átírtam az email címem, elvettem és újra hozzáadtam az összes projektet. Ezzel generáltam most egy új problémát is, a Spinhenge-et ugyanis nem tudom újra hozzáadni, nem tud kapcsolódni. Ezt még később azért próbálgatom.
Nyomtam egy renew CPID-t is, illetve annyit találtam, hogy ilyen esetben átmenetileg csak egy gépen szabad futtatni a projekteket és pár szinkronizálás után helyreáll a rend. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Stellar Blade
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged