Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
válasz
Oppenheimer #6449 üzenetére
Van egy viszonylag korrekt asztali gépem ( adatlapomon fentvan pontosan) tehát a laptop csak egyetemi használatra lenne.
Nem vagyok a saját spórolásom ellensége , ha nem szükséges a laptop akkor inkább elvagyok a papír ceruza kombóval , elég gyorsan tudok jegyzetelni úgyis.
Okostelefonom persze van.
-
Jhonny06
veterán
Ne vegyél, minden olyan tárgy gépteremben van tartva, amihez gép kell. Arra viszont tökéletes, hogy a többi tárgy elől elvonja a figyelmed, lásd: gyökerek, akik a nagyelőadóban játszanak előadás közben, majd félév végén jön a sírás meg az alpót.
Ha van okostelefonod, az bőven elég megnézni 1-2 dolgot, nagyon max egy tablet, bár én azt se vennék.
-
Mirman
őstag
Sziasztok !
Szeptemberben kezdem a mérnökinfót az óbudain reményeim szerint és tanácstalan vagyok hogy megéri e csak és kizárólag az egyetemre laptopot venni.
Gondolom az infós tárgyakat az ottani gépparkal végezzük el , a matematikai meg egyéb természet tudományos tárgyakhoz meg a laptop nem sokat dob hozzá.
Másik kérdésem hogy a matematika és a fizika mennyire kemény szerintetek ? Bár ez már nem határoz semmit csak akkor esetleg elmegyek még nyáron valami korrepre ha nagyon durva.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #6444 üzenetére
.
-
Oppenheimer
nagyúr
NIK esti MSc képzését csinálja/csinálta valaki? Tudna mesélni róla? Teljes munkaidő mellett csinálnám, a cég természetesen rugalmas az ügyben. BSc-m BME-ről lesz, ahogy látom a NIK MSc-s matekot én már tanultam. Tudom, hogy elfogadtatni nem lehet a képzési szint különbsége miatt, de azért ez nagy könnyebbség lesz.
-
ponizsiraf
csendes tag
válasz
CyberPunk666 #6441 üzenetére
Cyber, akármennyire is gyakorlatias a NIK, nem hiszem, hogy egy újabb BSC-vel komolyabb aktuális szakmai ismereteket tudnál szerezni, mint a) munkával b) aktuális szakkönyvek olvasgatásával.
Az egyetem inkább ilyen szemlélet szélesítő, rávezető, de te azt már a villanyon valszeg megkaptad. Most nem azért, nem akarlak lebeszélni, de komoly igazság van ebben.
-
Khan13
senior tag
válasz
CyberPunk666 #6441 üzenetére
"Amúgy nem kell mindig kreditelismertetés, minden MSc szaknál megvan adva, hogy milyen képzésekről lehet oda menni és azok közül honnan kell elismertetés és honnan nem."
Ez így nem teljesen igaz. A NIK mérnök info Bsc-ről egyenes út van az informatikus mérnöktanár MA-ra, de kellett kreditelismeréses ppapírt kitölteni, csak tárgyi követelményt nem kellett csatolni hozzá. A felvin is írják, hogy minden esetben kell. (Na mondjuk ellentmondásos információ tömkelge van a hivatalos anyagokban...)
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
ponizsiraf #6440 üzenetére
De igen felvesznek, nagy az átfedés, de nem mindenre (mondjuk banki sw és egyéb magas szintű dolgok, bár itt sem a diploma, hanem a tudás hiánya miatt, hiszen mi elsősorban low levelt tanultunk), és érdekel, meg aztán a kandón nem voltam megelégedve a színvonallal.
Amit a munkám során használok nagyrészt magamtól tanultam meg. Szeretnék egy jól strukturált tudást összeszedni. Ha ez nem ilyen lesz, akkor legfeljebb abbahagyom. Nincs diplomaszerzési kényszerem már. Ami feltétlenül kellett azzal már nincs gond. Innentől öncélú és csak belső indíttatású a dolog.
Belevágok és majd meglátom. Lehet 1 év után váltok MSc-re (akár párhuzamosan is). Sajnos kreditelismertetés miatt az MSc nekem 3 év lenne. Amúgy nem kell mindig kreditelismertetés, minden MSc szaknál megvan adva, hogy milyen képzésekről lehet oda menni és azok közül honnan kell elismertetés és honnan nem.
De majd kiderül.
Egyébként az, hogy mennyire kapós a dolog az jól mutatja, hogy 2 állásra jelentkeztem, de még 2-re megkerestek jelentkezés nélkül és a 4-ből 2 helyre felvettek, 1 helyen nem engem választottak és 1 helyről még várom a visszajelzést. Ez legrosszabb esetben is 50%, ami szerintem kurvajó. Összesen két önéletrajz elküldésével 4 lehetőség, ebből 2 már sikeres.
Szerintem 1-2 héten belül eldöntöm, hogy hol dolgozzak tovább.Pedig az angolom is csak középfokú és az egyik helyen ahova felvettek egy darab magyarul tudó kollégám sem lenne azon projekten.
-
ponizsiraf
csendes tag
válasz
CyberPunk666 #6437 üzenetére
Csak azért írtam, mert nehogy nem tudod és feleslegesen költöd a pénzed. Amúgy villanyos diplomával nem vesznek fel infós állásokra, vagy ennyire számít a mérnök infós Bsc?
Mit fejlesztesz ccp-ban?
-
Khan13
senior tag
válasz
peterrock19 #6438 üzenetére
Kreditelismerés minden mesterképzés jelentkezésnél kell, már csak azért is, mert ott derül ki, hogy megvan-e a szükséges mennyiségű előképzettség kredited, vagy annyid van, hogy plusz tárgyakat kelljen felvenned, vagy nem is jöhetsz.
TO kéne adjon elektronikus formanyomtatványt, amihez csatolnod kell a tárgyak hivatalos leírását.
(NIK --> mester tanári MA -nál volt szerencsém hozzá pár hete) -
peterrock19
újonc
Sziasztok!
Esti mechatronikai mérnök Msc-re jelentkeztem frissen végzett Széchenyis gépész alapképzésem végén (múlt héten Zv-ztem).
Az lenne a kérdésem, hogy kreditelismerésben van-e valakinek tapasztalata? kell-e egyáltalán esetemben? felvételi elbeszélgetésen, TO-n még eddig érdemit nem tudtak mondani.
köszönöm! -
CyberPunk666
senior tag
válasz
ponizsiraf #6434 üzenetére
Utánanéztem és igazad van, de az én információim sem hallomásbeliek, hanem csak elavultak.
Ez egy újítás, előtte az volt, amit én mondtam. Az állami féléveket, mindig csak az aktuális fokozatodnál magasabbra lehetett felhasználni.Ebben az esetben sem mennék mondjuk államira, mivel az MSc drágább. Bár meglátom mennyit fogok keresni, mert a röghözkötést sem akarom aláírni. Pár év múlva szerintem országot váltanék.
-
ponizsiraf
csendes tag
válasz
MATEO6600 #6435 üzenetére
Igen.
2011. évi CCIV. tv. "A nemzeti felsőoktatásról".
"47. § (1) Egy személy - felsőoktatási szakképzésben, alapképzésben és mesterképzésben összesen - tizenkét féléven át folytathat a felsőoktatásban tanulmányokat magyar állami (rész)ösztöndíjas képzésben (a továbbiakban: támogatási idő)"
(3)
"Egy adott fokozat (oklevél) megszerzéséhez igénybe vehető támogatási idő legfeljebb két félévvel lehet hosszabb, mint az adott tanulmányok képzési ideje. Az adott szak támogatási idejébe az azonos szakon korábban igénybe vett támogatási időt be kell számítani. Ha a hallgató az így meghatározott támogatási idő alatt az adott fokozatot (oklevelet) nem tudja megszerezni, a tanulmányait e szakon önköltséges képzési formában folytathatja akkor is, ha az (1) bekezdés szerinti támogatási időt egyébként még nem merítette ki."Iszonyat rossz a szóhasználat: fokozat, meg ilyenek, de aztán szakként utal vissza rá.
(7)
"A magyar állami (rész)ösztöndíjjal támogatott képzésben való részvételt nem zárja ki a felsőoktatásban szerzett fokozat és szakképzettség megléte, azzal, hogy aki egy képzési ciklusban magyar állami (rész)ösztöndíjas képzésben tanulmányokat folytat, ugyanazon képzési ciklusba tartozó további (párhuzamos) képzés folytatása esetén a támogatási időből félévente a párhuzamosan folytatott állami (rész)ösztöndíjjal támogatott képzések számának megfelelő számú félévet le kell vonni." -
MATEO6600
őstag
válasz
CyberPunk666 #6433 üzenetére
Nekem ez nem teljesen tiszta.
2012-ben iratkoztam, és 9 állami félévet használok el Bsc-re, akkor Msc-re 3 támogatott félévem marad? -
ponizsiraf
csendes tag
válasz
CyberPunk666 #6433 üzenetére
Eléggé hallomásbeliek az ismereteid. Kétrétegű a szabály.
A külső réteg: 12 állami féléved van összesen.
A belső: egy képzésre (egy szakra) képzési idő + 2 félévet használhatsz el.Nincs képzési szint megkötés, ez néphiedelem.
Többet ne láss bele.
Most olvastam, hogy a kész diploma sem megkötés, szal lehet államival 2 diplomád is (6-6 féléves képzés esetén)
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
ponizsiraf #6432 üzenetére
Nem.
De ha elvégeztél egy bsc-t, akkor utána már csak mesterre mehetsz államira.
A 12 félévből csak 9 használható bsc-re.
Az MSc-re tartogatom, mert az 1,5-2x drágább, mint a BSc.Ráadásul mivel a képzés jelentős részét elismertetem a villamosmérnökiről (~50 kreditet), ezért még olcsóbb is lesz nekem sokkal a képzés, még egy ok, ami miatt csak pazarlás lenne erre államit áldozni.
-
ponizsiraf
csendes tag
válasz
CyberPunk666 #6431 üzenetére
Értem. Elnyomtad mind a 12 féléved?
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
ponizsiraf #6430 üzenetére
AEK
alap-esti-költségtérítésesEz nekem másoddiploma, nem fogok megint végigmászni nappalin, állami féléveim meg már nincsenek.
-
ponizsiraf
csendes tag
válasz
CyberPunk666 #6429 üzenetére
ANA-t jelöltél? Mert akkor összefuthatunk majd. Én amiket olvastam / amikről hallottam + voltam BME-VIK-es is, azok alapján arra jutottam, hogy a NIK mérnök infó pont jó egy olyan diplomához, amire lehet hivatkozni olyan IT állásoknál, ahova felsőfokú végzettség szükséges. Ennyi pont elég is.
A gyakorlatot / a részletesebb szakmai tudást úgyis viszed.
Ha valaki elit akar lenni, akkor menjen BME-re, de ne csodálkozzon, ha idegbajos lesz.
Ha valaki a fél kezén egyensúlyozva, a lábával tapsikolva szeretne diplomát szerezni, meg imádja a matekot, az menjen ELTE-IK-ra.
Nekem pl. nincs kedvem már ahhoz, hogy világmegváltó elméletekkel megáldott vizsgáztatók / ZH javítók alázzanak, meg miattuk csúszkáljak a végtelenségig, kiszámíthatatlanul. Se pénzem, se félévem, se időm, se energiám.
A szolidabbsága ellenére még a NIK-en is belefuthat az ember egy-egy váratlan akadályba, minek még jobban bonyolítani?
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
ponizsiraf #6428 üzenetére
Már végleges, hogy a nik-re megyek.
A matematikus diploma az hobbi lenne nekem
. Azért gondoltam az IK-ra, mert az van estin, míg a matematika szak TTK-n csak szegeden van nem nappali formában, ami péntek-szombat + időnként vasárnap 10-20 óráig minden héten. Ez vállalhatatlan számomra.
De beszéltem sok emberrel, és tényleg semmi értelme, megyek a nikre, gyorsan ledarálom és kész. A matek fétisemet meg majd kiélem a NIK alkalmazott műszaki matematikus mesterképzésén, a mérnökinfo után.
Sokan már azt is hülyeségnek tartják, hogy második BSc-t csinálok (villamosmérnök után mérnökinfo), de ha tudnák, hogy milyen az infooktatás a kandón megértenék, csak persze nem fogom mindenhol a földi legyalázni, de ha mindent megtanulok a témában, amit a kandón csak távolról is megemlítettek, akkor sem kapnék gyakornoki állást sem vele sehol ilyen területen. Pedig szakirány és modul alapján én erre specializálódtam, de még az is a nullát közelíti.
Ellenben mivel kurvasokat tanultam az iskolai dolgokon kívül a témában, így lehetek c++ fejlesztő. De azért érzem, hogy sok területen van lemaradás és vannak foltok, a nem struktúrált tanítás miatt. Ezért akarok gyosan ledarálni egy bsc-t. Jobb is lesz munka mellett, hogy csak ilyen 15-20 kredit lesz egy félévem, mert a többit elfogadják. Sajnos a kandó villamosmérnöki után úgy érzem, hovgy átestek a ló túloldalára és kevés volt a matek, legalábbis az infos vonalhoz mindenképpen. Ez szerencsére jobb a NIK-en, ha jól tudom.
Nem ijedek meg az integrálástól, és hasonlóktól, szeretem, és így másodszorra meg kétlem, hogy beleszakadnék. -
ponizsiraf
csendes tag
CyberPunk666
Felejtsd el az IK-t, ennyi egyetemi tapasztalattal már tudhatnád, hogy járt utat a járatlanért...
A másik meg, hogy szakmai szempontból tekintve vagy BME-VIK, vagy OE-NIK. Az ELTE full matek, matekos tanárok tanítanak, matekos szakból alakult át, a szakmai valódi oldalából még annyit sem kapsz, mint az előző kettőnél, pedig még a VIK-en is lenne mit finomítani pl.
Megmutatom, konkrétan mire gondolok és hol csúszik el az egész.
http://infokukac.com/2010/03/a-szoftverfejlesztes-nem-matematika/
Nem szabad beleszerelmesedni abba a nagy általánosságba, hogy majd az 5 félév matek rávezet a mérnök infóságra, mert utána meg ott van az ember, hogy nem tud semmit és egy állásinterjúra 125 dolgot tanulhat meg, olyanokat is, amiket esetleg már a pénzéért vagy az állami féléveiért megtaníthattak volna neki.
Az felesleges izom sz***sról ne is beszéljünk.
Most visszaolvastam és írtad, hogy matematikus diplomát akarsz, minek?
Ha azt akarsz, miért nem jelöltél TTK-t? -
magyarzoltan
tag
Sziasztok két kérdésem lenne:
1, van itt valaki aki TÁVOS KVK-s Bp-n Tavaszmezőben?
2, AMK-n van még műszaki menedzser TÁVOS tagozat? -
CyberPunk666
senior tag
válasz
hunterrop8 #6424 üzenetére
Az egyetemet még biztosan eléred a héten, most vannak az államvizsgák és bent vannak.
Telefonálj!Már, ha fontos neked...
-
hunterrop8
tag
válasz
CyberPunk666 #6423 üzenetére
Több gond is van. Egyik, hogy dolgozom így nem tudok bemenni to-ra. A másik, hogy elvileg mind az egyetemi és a külső konzulensnek alá kellene írnia, amit nem tudok a héten megoldani, sőt szerintem az egyetemit már ősz előtt biztosan nem érem el személyesen.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
hunterrop8 #6422 üzenetére
Mindig mindent lehet szinte késéssel, maximum fizetni kell érte.
A szakdolgozat tárgyról le fognak dobni, ha nincs leadva a témád.Mivel témát lehet váltani (ráadásul ingyen), ezért jobban tetted volna, ha leadsz bármit és utána módisítod.
A héten még biztosan eléred bent az ügyintézőket, ők még dolgoznak a héten. Hívd fel őket, és legrosszabb esetben adj le bármit szakdoga témaként, vagy add le, amit akarsz (ez lenne a legjobb), és ha engedik nem kell váltani. Ha meg a főnök nem engedi, akkor váltasz és kész.Ne hagyjátok máskor az utolsó pillanatra, és holnap, amikor megérdeklődöd, akkor tudj azonnal utalni a neptun számlára, ha szükséges.
-
hunterrop8
tag
Üdv!
Elvileg a szakdoga témát most vizsgaidőszak végéig kellett volna leadni. Nos mivel én külső cégnél írom, és még a főnökkel nem tudtam személyesen megbeszélni a témát, így nem tudtam leadni.
A kérdésem, hogy van rá esély hogy ősszel is leadhatom, és így írhatok szakdogát ősszel? Főleg olyanoktól kérdezném akik szintén most írják, mert ha jól tudom most idén változott vmi szabály ezzel kapcsolatosan. De a régebbiek ha tudnak segíteni megköszönnémSajnos se a to-t nem tudom elérni, se a leendő konzulensemet.
-
suits
tag
Mikor valaki sikeres államvizsgát tesz akkor ott kap róla valamilyen igazolást vagy valami papirt?
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
#43301120 #6417 üzenetére
Nappalin is sok dolgok otthon kell megtanulni, ez gondolom ott csak még erősebb.
Tanulni kell, meg lehet tanulni, van hozzá anyag (a legtöbb dologhoz).Tanulni kell sokat, és meg lehet csinálni. Biztosan nem lesz könnyű, munka mellett tanulni nagyon nehéz, de megéri, szóval hajrá!
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogyan működik a villamosmérnököknek a levelező? Mikor kell bejárni? Mennyivel nehezebb mint nappalin? Mik a tapasztalatok? Olvastam olyat, hogy hétközben is be kell menni. Ez igaz? Már félig kész vagyok, de kaptam állást és csak hétvégén érek rá.
Előre is köszönöm!
-
Hali!
Nektek megy a Dreamspark? 1-2 hete folyamatosan lehal az oldal ha a sign inre megyek.
-
CyberPunk666
senior tag
A bajom nem azzal van, hogy nem tudom mit tanítanak ott. 1 hónapon belül (remélem) lesz egy villamosmérnökim.
Ez már ilyen továbbképzés info vonalon, meg némi fétis is van benne.
De nagyon szeretem a matematikát is és gondolkoztam azon végzek egy matematikust is, és hogy az elte az lehetne ilyen kettő az egyben...A villamosmérnöki miatt a mérnöki tárgyakat el is fogadtatnám, ha a NIK-re mennék.
NIK - KANDÓ
fizika:
1 félév 5 kredit - 2 félév 8 kreditvillamosságtan
1 félév 5 kredit - 2 félév 14 kreditdigitális technika
1 félév 4 kredit - 2 félév 9 kredit (államvizsga tárgyam)elektronika
1 félév 4 kredit - 2 félév 8 kreditirányítástechnika
1 félév 3 kredit - 2 félév 17 kredit (szakirányom egyik fő tárgya is ide kapcsolódik, azért + államvvizsga tárgy)beágyazott rendszerek
1 félév 2 kredit - 1 félév 8 kredit (szakirány + államvizsga)Ehhez jön, hogy a szakirányom miatt beágyazott rendszereket és automatizálást (aka irányítátechnika) tanultam. Valamint a felsoroltakhoz gyakorlat és labor is tartozott (ezért is a brutális kreditértékek)
Szóval a mérnöki szemlélettel itt nem lesz gond, és a tárgyakat is elfogadtatom.
Csak az erősebb dolgokra koncentrálnék, mint a diszkrét matek, szoftech, prog, hálózatok, operációs rendszerek...
(meg persze az össze gazdos tárgyat is elfogadtatnám)Illetve ezen tárgyakból sem nulláról indulok nyilvánvalóan csak nálunk ezek voltak olyanok, mint a niken a fentiek (ez lényegében a két szak közötti különbség).
Ha a nikre megyek, akkor szerintem írok egy kérvényt, hogy egyéni tanrendem lehessen és gyorsabban megcsinálhassam. Esetleg ha nem engedik, akkor harmadéven elkezdem az msc-t a bsc-vel párhuzamosan (a villamosmérnöki erre feljogosít kreditpótlással, ami viszont meglesz addigra za niken),eltén viszont csak a közgáz és jogi ismerteket tudnám elfogadtatni. az egy egészen más képzés.
Csak egyszerűen nem tudom. Minél gyorsabban szeretném magam info oldalon is kikupálni és akarok egy matematikus diplomát.
azt nem is említem, hogy lassan egy éve szoftverfejlesztőként dolgozom...
Ezért nehéz, hogy hol is tanulnék tényleg hasznosat számomra és nem redundáns dolgokat, de közben nem is feleslegeset.
-
Khan13
senior tag
válasz
CyberPunk666 #6409 üzenetére
Nagyon attól függ, mi érdekel jobban, mivel szeretnél többet/kevesebbet szívni az egyetemen. Ha matekozni szeretnél, és mindenre fejből tudni algoritmust, de alacsony kreativitást, akkor ELTE, ha jobban érdekel az informatika rész, és inkább a feladat megoldása / kreatív része az asztalod, akkor NIK. Illetve a mérnöki szemszög is inkább nálunk az erős. Nagyon egyikkel se lősz mellé, mindkét papír értékes, csak az számít, mi érdekel jobban és mit szeretnél kezdeni vele.
-
CyberPunk666
senior tag
Erősen tűnődöm még a sorrendváltoztatási határidőig, hogy NIK mérnökinfo vagy ELTE proginfo legyen-e.
Annyi javaslat és ellenjasalat van mind a két oldalon :/
-
Taru
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen ki, milyen a szóbeli elbeszélgetés Msc felvételin (Bánki)? Szakirányhoz köthető (tehát gyakorlatilag a szakmai tárgyaból kérdeznek) vagy olyan "Miért pont ide jelentkezett? Mik az elképzelése?" stb. Kicsit nehezemre esik 2 szak között választani (mecha vagy bizt technika), egyikre se jártam de az egyik azért közel van a diplomámhoz tehát ha nagyon szakmai az elbeszélgetés inkább azt jelölném (bizt. technikát).
Válaszokat előre is köszönöm!
Taru
-
törölt tag
válasz
haromegesz14 #6400 üzenetére
Igen, elég sokan használnak ilyet.
Anno az volt a feltétel, hogy ne legyen programozható, de max első éveseket idegesítik ilyenekkel. -
Aliszalámi
tag
válasz
haromegesz14 #6400 üzenetére
állítólag csak annyi a követelmény, hogy ne legyen grafikus, és ne lehessen benne szöveget tárolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest