- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poko51
csendes tag
Sziasztok,
Krill77 és ahogy a fórumon olvasgattam végül vettem egy Sony xb30-at! Hát mit is mondjak...NAGYON TETSZIK! Nagyon szépen szól, az Extra Bass nagyon király, gyors volt a csatlakozás, a fények pedig adnak az egészhez egy kis pluszt! Bent a lakásba tudtam még csak kipróbálni de ott bőven jó volt!Üzemidőről nem tudok még nyilatkozni, kicsit zavaró viszont hogy csak az appból lehet megtudni hogy hány % van!
+1 ahogy láttam zene hallgatás közbe nem tölti az eszközt!
Nagyon köszi! -
Poko51
csendes tag
Sziasztok,
Vásárlás előtt állok és szeretném kérni a véleményeteket!
Árba olyan 30-50eFT körül keresgélek, tudjon egy 8 órát működni, egyszerre tudjanak többen is csatlakozni és mivel EDM hallgatok ezért jó lenne ha lenne szép basszus (de ne ez a maxra kitekerem és csak recseg a cucc), nyáron elég sokat fogom vinni (balatoni hétvégézés, fesztiválok, kerti party stb).
Ha nincs semmi bulizás akkor otthon egy apple tv-re lenne rácsatlakoztatva és onnan menne!Mit tanácsoltok?, amit én néztem eddig az a JBL CHARGE 3, Beats Audio Pill+, olcsóbb kategóriába a LOGITECH UE Wonderboom!
Nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest