- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky> #14995 üzenetére
"Be van kapcsolva valamilyen "location sec." vagy mi a tök? Egyébként pedig mi abban a gyanús, hogy az ember a neten vásárol? Rossz vicc! Milyen bank ez?"
Normál ügyfél védelem, a gyanús tranzakciókat egyből blokkolják. Öt év alatt ez az első ilyen, inkább ez legyen mint hogy visszaéljenek a kártya adataimmal mert akkor lehet végleg tiltani. Ennyit végül is kibírtam, a megrendelés sikerült. Raiffeisen egyébként."Egyébként melegen ajánlom a Revolut-ot ... szárazabb, biztonságosabb érzés."
Persze, a beetetési időszak alatt. De OBA garancia még akkor sincs. Ne vicceljünk már. Elfér persze egy Revolut is, de nem normál folyószámla helyett. -
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky> #14990 üzenetére
#14987 nobela
Mi az, hogy letiltotta a kártyádat? Mi, mi? Nem értem.A Pay Now gombra rányomva azonnal jött az sms hogy gyanús tranzakció miatt a kártyát letiltották.
15 perc Call Centeres hívás után oldották fel, meg kellett erősítenem hogy én én vagyok, és hogy tényleg én indítottam a tranzakciót...
-
nobela
senior tag
Na király, eu.soundcore.com-on a Pay Now gombra nyomva abban a pillanatban letiltotta a kártyámat a bank
Ez nem túl bizalom gerjesztő...
edit: 15 perces hívás a Call Centeren úgy tűnik hogy megoldja... Remélem ingyenes volt a 06 80-as szám mert amúgy drága cucc lesz
-
nobela
senior tag
-
nobela
senior tag
Sziasztok, 30-40 (nagyon max 50e) környékén mi most a legjobb hangminőségű ajánlott BT hangszóró?
Nincs igényem arra hogy a basszus levigye a fejem, egy kiegyensúlyozott, dinamikus tiszta hangzás (már amennyiben ebben a kategóriában van ilyen) jobban tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest