Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky> #14995 üzenetére
"Be van kapcsolva valamilyen "location sec." vagy mi a tök? Egyébként pedig mi abban a gyanús, hogy az ember a neten vásárol? Rossz vicc! Milyen bank ez?"
Normál ügyfél védelem, a gyanús tranzakciókat egyből blokkolják. Öt év alatt ez az első ilyen, inkább ez legyen mint hogy visszaéljenek a kártya adataimmal mert akkor lehet végleg tiltani. Ennyit végül is kibírtam, a megrendelés sikerült. Raiffeisen egyébként."Egyébként melegen ajánlom a Revolut-ot ... szárazabb, biztonságosabb érzés."
Persze, a beetetési időszak alatt. De OBA garancia még akkor sincs. Ne vicceljünk már. Elfér persze egy Revolut is, de nem normál folyószámla helyett. -
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky> #14990 üzenetére
#14987 nobela
Mi az, hogy letiltotta a kártyádat? Mi, mi? Nem értem.A Pay Now gombra rányomva azonnal jött az sms hogy gyanús tranzakció miatt a kártyát letiltották.
15 perc Call Centeres hívás után oldották fel, meg kellett erősítenem hogy én én vagyok, és hogy tényleg én indítottam a tranzakciót...
-
nobela
senior tag
Na király, eu.soundcore.com-on a Pay Now gombra nyomva abban a pillanatban letiltotta a kártyámat a bank
Ez nem túl bizalom gerjesztő...
edit: 15 perces hívás a Call Centeren úgy tűnik hogy megoldja... Remélem ingyenes volt a 06 80-as szám mert amúgy drága cucc lesz
-
nobela
senior tag
-
nobela
senior tag
Sziasztok, 30-40 (nagyon max 50e) környékén mi most a legjobb hangminőségű ajánlott BT hangszóró?
Nincs igényem arra hogy a basszus levigye a fejem, egy kiegyensúlyozott, dinamikus tiszta hangzás (már amennyiben ebben a kategóriában van ilyen) jobban tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest