- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
nederlanden #1200 üzenetére
Minőségi darabnak tűnik amit linkeltél. Én csak a megoldásban próbáltam segiteni, hogy milyen kábel kell Neked. A Te linked ugyanaz a tyúkbél, csak drágább anyagokból.
Ha rossz a hang minősége, még mindig lehet más gond is. Esetleg a bemenetek között variálj,melyiket használod. Nekem ha jól emlékszem az aux bemenet a tökéletes. Nem tudom a Te erősítődön van ilyen? (enyém technics, nekem van) Lehet az a kis kábeldarab selejt, egy nagy szatyor tyúkbelet dobtam ki pár napja én is, volt közöttük minőségi, de mégis hibás...
Nekem is (hasonlóan) így van megoldva az otthoni erősítés, de annyi az eltérés, hogy a telefon zsinórral (jack) van az erősítőhöz csatlakoztatva, és a telefont vezérlem bluetoothon keresztül, az órámról. A minőség így sokkal komolyabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 15.6" FullHD 165Hz Gamer laptop! i7-11800H / RTX 3060 / 16GB / 512GB SSD! BeszámítOK
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 16GB DDR4 RX6700XT 12GB!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ l iPhone 16 l BLACK l 128GB
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest