Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
nederlanden
üzenetére
Minőségi darabnak tűnik amit linkeltél. Én csak a megoldásban próbáltam segiteni, hogy milyen kábel kell Neked. A Te linked ugyanaz a tyúkbél, csak drágább anyagokból.
Ha rossz a hang minősége, még mindig lehet más gond is. Esetleg a bemenetek között variálj,melyiket használod. Nekem ha jól emlékszem az aux bemenet a tökéletes. Nem tudom a Te erősítődön van ilyen? (enyém technics, nekem van) Lehet az a kis kábeldarab selejt, egy nagy szatyor tyúkbelet dobtam ki pár napja én is, volt közöttük minőségi, de mégis hibás...
Nekem is (hasonlóan) így van megoldva az otthoni erősítés, de annyi az eltérés, hogy a telefon zsinórral (jack) van az erősítőhöz csatlakoztatva, és a telefont vezérlem bluetoothon keresztül, az órámról. A minőség így sokkal komolyabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Total Commander
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Path of Exile (ARPG)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő