Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
válasz
Digitalis
üzenetére
Szia! "Vidéken" lakok, nekem a gyári antennával semmit nem fog, de aztán sikerült alumínium kábelből összehozni egy antennát neki. Így már elmegy, de nem az igazi. Azt nem tudod véletlenül, hogy hány mAh az akksija? Szeretnék hozzá venni, és gy külső akkumulátort, de nem tudom mekkora lenne neki elég ahhoz, hogy egy napot (8-10 órát) elmenjen az FM.
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Lehet rossz helyre írok, de vettem egy Media-tech MT3145-ös Bluetooth hangszórót, kifejezetten rádiózásra. (olvasgattam, hogy van másoknak is itt s fórumban). Másnak is van ilyen problémája? A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom az FM rádiót jobbá varázsolni? Próbáltam dróttal, másik antennát hozzádrótoztam, de nem az igazi. A gyárival semmit sem fog be. Köszi. (Bocsi, hogy ide írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi