- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Amugy az se mindegy hogy van a t6 es tarsai, mikor halllgatod, en allitva hasznalom, van alatta egy par milis szivacs, es igy 100x jobban szol mint bahogy mashogy
-
Zoty4
őstag
Megjott ma dhl-lel es trefamentesen a enusic klon. Azt kell hogy mondjam, bitang jol szol, kb 4 kollegam kerte hogy ha lesz keszleten, rendeljek neki is ilyet. Baromi szepen szol, nincs alapzaja, se bt-on, se szamitogepre kotve. A hamgereje ultrabrutal, es meg igen magas hangeronel se erzem h torzulna. Nagyon szepn kiadja a magas es mely hangokat is. Kiprobaltam tobb fele zenei stilusban, pop, dance, trance zeneket szepen szolaltatja meg, de akusztikus zenenel se verzett el nalam.
Allitva hasznalom, es a csomagban levo kis szivacskra raktam. Nagyon tudom ajanlani -
Zoty4
őstag
Hat szerintem ha enusic nevem lehet venni, irhatnak barmit aprobetube, te nem azt veszed.
Ezzel az erovel azt is irhatnak hogy gofrisutot kapsz, es amikor megjon nezel bamban
En tuti reklamalok ha megjon. Persze ha a hangminoseg rendben van, akkor leszarom
Tenyleg a hangja milyen? -
Zoty4
őstag
Na en vegul enusic mellett domtottem, tronsmart arat megemeltek eustockon es tovabbra sincs. Banggoodrol 4dolcsi gyorsposta + 2 dolcsi tariff insuranceval biztositva a kellemetlen meglepetes. De igy lepomtozva 13k volt
-
Zoty4
őstag
Sony xrssb20 20k emag
-
Zoty4
őstag
válasz
pècsimunkás #3595 üzenetére
Az altalad linkelt hangfal most banggoodon 13000
-
Zoty4
őstag
válasz
pècsimunkás #3559 üzenetére
Hat muszaki cikknel tuti nem vennek 3 eves konstrukciot, de te tudod
-
Zoty4
őstag
[link] nekem ez is olyan tronsmart klonnak tunik, van evvel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Nincs 30$ sem most
-
Zoty4
őstag
Esetleg enusic soundcup/ leadzm egymas klonjairol irtak meg nagyon jokat tobb oldalon
Nincs valahol osszehasonlito teszt ezekrol tronsmart vs enusic/leadzm?
-
Zoty4
őstag
Sziasztok,
Jelenleg Blitzwolf bw-f1 et hasznalok, hangzasban egy kicsit dobozosnak erzem, de meg anno 6k korul vettem, annyit nagyon megert, szoval ennel szeretnek mindenkeppen jobbat, a hangereje a szumma 10w ellenere kivalo
reggel lattam hogy le van akciozva a blitzwolf bw-f4 40$ra
Zealot s8 30$ra mindketto banggoodon
Ezeken toprengtem mar joideje hogy melyiket vegyem, de elotte korbe szerettem volna jarni a temat
Azt latom hogy ezeket a tipusokat annyira nem is ajanljatok, ezert kicsit elbizonytalanodtam es lehet rossz nyomon jartam eddigAmire hasznalnam a hangszorot : pcre kotve irodaban hallgatnek zenet 90%ban (szóval fontos hogy halkan is szepen szoljon) vocal trance, deep house mixeket szoktam hallgatni, esetleg poppos (pl: sia) zeneket
Maradek 10%ban kulterben bluetoothon telefonrol (kirandulas, kerti parti) lenne hasznalva
Erre kene valami jo, optimalis megoldas.Nem tudom hogy ez a tronsmart t6 arban nagyon szimpatikus , kivancsi lennek hogy megfelelne az elvarasaimnak, esetleg valami mas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged