- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hirtelen ötlettől vezérelve behúztam egy Soundcore Boom 2-t, elég jó kis cuccnak tűnik néhány óra után. A Motion 100-ból kiindulva hasonló faszántosságra számítottam.
-
Üdv! A Soundcore Boom 2-nél az oldalsó fények kikapcsolhatók-e úgy, hogy a vezérlőgombok viszont világítsanak? Köszönöm!
-
Üdv! Vettem egy Soundcore Motion 100-at. Teljesen rendben lesz, amire nekem kell, de ezek a gombok, valami hányadékok. Egyszerűen nem érezni a nyomáspontját a bekapcs és BT gomboknak, talán a többi egy fokkal jobb, de ez szörnyen gáz. Kb. találomra nyomkodom, hogy lesz-e valami.
-
Üdv! A Beoplay A1 (2nd gen) gombjai érintősek vagy "benyomhatóak"? Köszi!
-
Üdv! Van róla valakinek infója, hogy a Tronsmart T2 Mini gombjai érintősek vagy hagyományos fizikai gombok? Köszönöm!
-
válasz
Krill77 #4092 üzenetére
Nem tudom, h be volt-e kapcsolva, de a héten ránézek, kolléganő eszköze. Ez a Bluedio nem tűnik rossznak!
@ stewe780 Nem lenne az a Sony túl gyenge egy teremben? Wattok szintjén abból indulok ki, amit hallottam, a Charge 3 elvileg 20-as, a Flip 16-os, az XB30-at nem tudom. Amit te írsz, azt 10-nek olvastam.
Illetve egy megjegyzés: lenne MM-ba szóló 10k-s kuponom, így ennyivel olcsóbban tudnék hozzájutni, ha ott kapható modellt választanék.
-
Üdv! Nyelvoktatáshoz, hanganyagok lejátszásához keresek BT hangszórót, lehetőleg budget kategóriában. Eddig 3 eszközt sikerült élőben, teremben meghallgatnom: Charge 3, Flip 2 vagy 3 (nem tudom pontosan) és egy XB30-as Sony-t. Hangerő kellene, hogy a diákok rendesen hallják pl. a párbeszédeket. A Sony-nál túl erős volt a mély, túl dörmögős volt a beszédhang. A Charge 3 50k-ért már húzós. Egyébként a Flip tetszett hangzás szempontjából a leginkább. Ami még megfogott, mert kb. Charge 3 szint hangerőben, de töredék áron, az a Tronsmart Element Mega. Ezzel van-e tapasztalata valakinek?! Köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest