Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Arra azért figyelj, hogy két féle van belőle. Van az első kiadás, és van az újabb 2023-as! A régebbi IPX7, BT 5.0, nincs TF kártyaolvasó és más a gombok dizájnja. A 2023-as IPX5 ös, BT 5.3 és van kártyaolvasó. Én az újabb verzióról írtam mivel azt láttam személyesen, de szerintem a régebbi is ugyanazon az elven működik, csak más a dizájn
-
stewe780
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Erre egyértelmű a válasz: sony srs-x11
Totál középtartomány, de azt viszont nagyon hangosan tudja. És nem utolsó szempontként nagyon kicsi, nagyon hordozható. Én személy szerint ezt hallgatom nap mint nap, ehelyett keresek valami komolyabbat. De nyelvoktatáshoz tökéletes.A sony xb (extra bass) sorozat inkább a dübörgésre megy rá, beszédhangnak nem a legjobb. A JBL is mind ilyen.
-
Krill77
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
A sonyn ki volt kapcsolva az extra bass? Illetve EQ val probaltal ráadni magasat? A flip 3 joval hangosabb mint a flip 2 de elmarad a charge 3 tol. Viszont maxon mar erosen levesz a mélyből és emiatt talán a beszéd érthetőbb. Lehet egy sima bluedio bs3 beszédre elég lenne. Basszus nincs benne, de tud hangos lenni, olcsón. A tronsmartnal nem valami jo a basszus kontroll, félő, h torzítana. Nézd neg a teszt videót rola clavinetjunkie tol a YouTube on.
(esetleg egy sony xb20, olyasmi mint a flip 3. Neha jo akcióban ki lehet fogni es lenne gari is ra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2
- piaggio vespa et4 ( papírok nékül )
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- Ryzen 7 7800X3D + RTX 3080 + DDR5 + NZXT Kraken 280 Prémium, játékra optimalizált gép
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest