Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hack26
csendes tag
Aki nem akar JBL-ben gondolkodni Charge vagy a Flip sorozat annak tudom ajánlani az UE Boom 2-t. Igaz kicsit drágább. Én 40 K-ért jutottam hozzá 3 hete egy akcióban de nekem nagyon bejön a hangja.
Jó az akkuodő, vízálló 30 méteres hatótáv (nyílt terepen) stb.A kollégámnak JBL Charge 3-van és azért nem akartam olyat venni mert hiányolom belőle a közép hangfrekvenciákat valamint a magasak tényleg nagyon karcosak. Ráadásul a hatótáv 9-10 méter. (nyílt terepen) A mély az rendben van, sőt szerintem sok is mert a JBL úgy állította be a DSP-t hogy alapból a mély és a közép tartomány van kiemelve. Sok tesztet végignéztem a youtube-on minőségi fülessel nagyon is hallhatóak a különbségek. Nekem nagyon bejött és még az EQ-t is támogatja az app ezért testre lehet szabni különböző zenékhez és tömörítési minőségekhez. Kevesebb mélyet nyom a JBL-nél de nagyon minőségi a hangja! Számomra mindenben ideális. Aki TÜCCTÜCC zenéhez keres hangszórót és nem érdekli annyira a részletgazdag hangzás annak jó választás a JBL de szerintem túl nyers. Ráadásul tényleg vannak sokkal jobb hangszórók a JBL-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Opel topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó az akkuodő, vízálló 30 méteres hatótáv (nyílt terepen) stb.A kollégámnak JBL Charge 3-van és azért nem akartam olyat venni mert hiányolom belőle a közép hangfrekvenciákat valamint a magasak tényleg nagyon karcosak. Ráadásul a hatótáv 9-10 méter. (nyílt terepen) A mély az rendben van, sőt szerintem sok is mert a JBL úgy állította be a DSP-t hogy alapból a mély és a közép tartomány van kiemelve. Sok tesztet végignéztem a youtube-on minőségi fülessel nagyon is hallhatóak a különbségek. Nekem nagyon bejött és még az EQ-t is támogatja az app ezért testre lehet szabni különböző zenékhez és tömörítési minőségekhez. Kevesebb mélyet nyom a JBL-nél de nagyon minőségi a hangja! Számomra mindenben ideális. Aki TÜCCTÜCC zenéhez keres hangszórót és nem érdekli annyira a részletgazdag hangzás annak jó választás a JBL de szerintem túl nyers. Ráadásul tényleg vannak sokkal jobb hangszórók a JBL-nél.