Hirdetés
- Trump vagy Harris
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs.sz
tag
aliexpressről rendelt már valaki soundcore motion plust ? átcsúszott vám és áfa mentesként, vagy kellett rá fizetni ?
-
szabolcs.sz
tag
Sziasztok!
(Szabadtéri) rendezvény hangosításhoz létezik valami app ios/android, aminél pl ott van a headset a fülben, mikrofon a szájnál, és a mobilról bt-on átlöki a hangot a hangszóróra ? -
szabolcs.sz
tag
válasz Williamgrant #8981 üzenetére
nincs vezeték nélküli bt mikrofonom, de jó ötlet, köszönöm. két audio (slave) eszköz tud egymáshoz BT-on kapcsolódni ?
-
szabolcs.sz
tag
válasz Williamgrant #8984 üzenetére
köszönöm. nem fillérszex, inkább csak az, hogy ne kelljen még egy kütyüt tartani, ha már komponensek megvannak. inkább adnék 10-20 dollárt egy appért, a hatótáv bőven a bt v5-ön belül van.
-
szabolcs.sz
tag
sztereo szetthez 2 db anker soundcore motion plust véve 142.29 USD lett a vége 3 + 15 USD store kuponnal, azaz 71 USD /db!
-
szabolcs.sz
tag
Beérkeztek a lengyelországi alis motion+ -ok, alig 48 óra alatt. ilyen világrekorder rendelésem még nem volt sose. DHL hozta.
-
szabolcs.sz
tag
Én vettem egy pár soundcore motion plust a pár hónapja, kb a mostani áron a lengyelektől. meg most kíváncsiságból egy tronsmart t6plust, mert miért is ne, 12 eft volt 11.11-en. Próbáltam összehasonlítani, de nem igazán ment, nagyon nem egy liga, max csak az, hogy 100 usd alatti mindkettő. Nekem konkrétan fájdalom volt, pedig nincs vájt fülem. Boris Brejcha faded gravity - elektronikus és van benne basszus is bőven - hát a tronsmarton Azonos hangerő mellett egy sipákoló erőlködő erőtlen valami volt. Pedig állítólag ez a műfaj TronSmart optimuma- Akkor milyen lehet a rossz…
[ Szerkesztve ]
-
szabolcs.sz
tag
válasz Lami66 #14688 üzenetére
szerintem meg ha használtad 10 évig, akkor most add el annak, aki magának okosba kicseréli az akksit, te meg az akksi árát 8 eft + munkadíj még 8, toldd meg még annyival, amit nem sajnálsz egy vadiúj eszközbe beletenni. így kiveszed a maradványértéket, valaki jól jár, neked meg lesz egy új cuccod. win-win
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest