Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz szabolcs.sz #10266 üzenetére

Nos Igen, ezek remek példa. Egy spanomnak volt T6 Plus és a Dockin D fine ellen mérten, nyilván nem egy liga sem méret se már szempontjából.
    De mindegy milyen hangerőn milyen zenét hallgatunk a Dockin messze felül múlta.
    Én is hallotam szinte mindegyik tronsmartot, de egyik se nyerte el a izlésemet.
    T6 MAX van most spanomnak, hiába nagyobb az se igazán szól valami jól.

#10274Cyborg
    Én is néztem a Doss SOUND XL-t és elég elterjedt a 3000 mah-as cella, igy abból kettő már 6000 mah simán összehozható. A 18650 csúcsa a 3400 Mah-es Cella, szóval a gyáritól mindenkép feljebb tornázható az akkumulátor időtartalma.

Régen néztem Teardown videókat a SOUND XL-ről és szerintem is beleférne a 26650 Cella. Annak a teteje 5000 mah, igy a 10.000 MAH Kijönne végül.

Nem tudom irtam-e ide a Dockin teszt óta, nekem a gyári 6600 MAH-es Dockin D FIne remek eredményt ért el 53% hangerőn. 14 óra 32 percet ment perc pontosan, és ez már elég jól halható hangerő. Ha valakinek ez számit, már a régi verzió is nagyon jól birja. Kiváncsi leszek a D FIne + a 9000 mah-es akkuvel mennyivel bir majd többet.
    Jövőhéten Keddig kerül kiszállitásra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés