Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
sziasztok, olvasgattam az utolso X hozzaszolast, szeretnek vasarolni egy bluetooth hangszorot, neztem ezt a Tronsmart Element T6-t, amit elottem par hozzaszolassal valaki emlitett, ilyen hengeralakura gondoltam, kb. meretben is ez a megfelelo, lehet esetleg picivel nagyobb, de ne sokkal...es olyan 20 ezer forintot szannek ra maximum, hangja legyen minel jobb, akksi jo ha kibir par orat...belfoldi vasarlas garanciaval az idealis, de kulfoldi is beleferhet ha annyival jobb az ar-ertek arany...gyakorlatilag bluetoothon keresztul telefonrol zenehallgatasi cellal hasznalnam, ha van usb bemenet vagy microsd foglalat benne, az meg jobb...FM radio abszolut nem szukseges...mit javasoltok? melyik tipusokra szukul le a kinalat ha ezekre van szuksegem? koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Leadtek belső tévétunerek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest