Hirdetés
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
sziasztok, olvasgattam az utolso X hozzaszolast, szeretnek vasarolni egy bluetooth hangszorot, neztem ezt a Tronsmart Element T6-t, amit elottem par hozzaszolassal valaki emlitett, ilyen hengeralakura gondoltam, kb. meretben is ez a megfelelo, lehet esetleg picivel nagyobb, de ne sokkal...es olyan 20 ezer forintot szannek ra maximum, hangja legyen minel jobb, akksi jo ha kibir par orat...belfoldi vasarlas garanciaval az idealis, de kulfoldi is beleferhet ha annyival jobb az ar-ertek arany...gyakorlatilag bluetoothon keresztul telefonrol zenehallgatasi cellal hasznalnam, ha van usb bemenet vagy microsd foglalat benne, az meg jobb...FM radio abszolut nem szukseges...mit javasoltok? melyik tipusokra szukul le a kinalat ha ezekre van szuksegem? koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB DDR5 / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő