- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbocs06
tag
válasz
Acélfarkas #16213 üzenetére
Köszi de ez lehet az akadaly ? Jbl clip2 eshez tudtam parositani es ott elfogadta 0000 kodot .A srác a mediaban azt mondta hogy eleg sima zenére 2.0 as is oda kell az ujabb ha adatokat kepeket terveznék kuldeni .Amugy vissza tudom vinni .
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok.Valakinek otlete esetleg ? Jbl 110 partyboxot szeretnek a pchez tarsitani Bluetoothal .Vettem is egy ilyen par ezer ft os usb2 Bluetooth 2 es adapter a mediaban a napokban .Szamitogepbe csatlakoztatas utan latja is a bekapcsolt partyboxot de pin kodot ker .Kis keresgeles utan a 0000 kod jött szembe velem de erre hibas pint ir .Tobbszor probalkoztam , a tipikus 1-4 ig es tarsai kodokkal is .A jbl kapott reset vissza allitast , ki be kapcsolasast , a pc-n is probaltam mar mindent de nem megy
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Bluetoothos hangfalat szeretnék vásárolni .Jelenleg van egy JBL clip2 es ezt sima telefonos kihangositasra pl előadások hallgatása használom , van egy JBL charge 4 esem is ezzel szoktam zenélni a grillezos kerti partikon de szeretnék valami komolyabbat , durvábbat ami a charge4 estol érezhetően keményebb basszusosabb cucc .A Mac audio mrs 777 el szemezek ez olyan 65-70 körül már beszerezhető , mi a véleményetek róla ? A könnyű hordozhatosag nem szempont , inkább a nagyobb hangerőt és a komoly basszus preferalom , mit ajánlanátok esetleg a Mac audio helyett ilyen 70 ezer Ft ig ? Üdv mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged