Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbocs06
tag
válasz
Acélfarkas #16213 üzenetére
Köszi de ez lehet az akadaly ? Jbl clip2 eshez tudtam parositani es ott elfogadta 0000 kodot .A srác a mediaban azt mondta hogy eleg sima zenére 2.0 as is oda kell az ujabb ha adatokat kepeket terveznék kuldeni .Amugy vissza tudom vinni .
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok.Valakinek otlete esetleg ? Jbl 110 partyboxot szeretnek a pchez tarsitani Bluetoothal .Vettem is egy ilyen par ezer ft os usb2 Bluetooth 2 es adapter a mediaban a napokban .Szamitogepbe csatlakoztatas utan latja is a bekapcsolt partyboxot de pin kodot ker .Kis keresgeles utan a 0000 kod jött szembe velem de erre hibas pint ir .Tobbszor probalkoztam , a tipikus 1-4 ig es tarsai kodokkal is .A jbl kapott reset vissza allitast , ki be kapcsolasast , a pc-n is probaltam mar mindent de nem megy
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Bluetoothos hangfalat szeretnék vásárolni .Jelenleg van egy JBL clip2 es ezt sima telefonos kihangositasra pl előadások hallgatása használom , van egy JBL charge 4 esem is ezzel szoktam zenélni a grillezos kerti partikon de szeretnék valami komolyabbat , durvábbat ami a charge4 estol érezhetően keményebb basszusosabb cucc .A Mac audio mrs 777 el szemezek ez olyan 65-70 körül már beszerezhető , mi a véleményetek róla ? A könnyű hordozhatosag nem szempont , inkább a nagyobb hangerőt és a komoly basszus preferalom , mit ajánlanátok esetleg a Mac audio helyett ilyen 70 ezer Ft ig ? Üdv mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest