- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Kisbocs06 #16223 üzenetére
Részben igaza lehet az eladónak, de 2023-ban (lassan 24 ...) 2.0-s bt. dongle-t rásózni a vevőre (és mondjuk nem ingyen adni), azért ... na.
Egyébként tuti bt. 2.0, és nem USB 2.0? Nehezen tudom elképzelni, hogy van még ilyen forgalomban.
Mindegy is! Kereső: bluetooth USB dongle → 4.0-nál kb. "rosszabbat" nem is találni. A lényeg, hogy olyat vegyél (ezt, ami van pedig vidd vissza), amihez nem kell driver. Tapasztalatom szerint a 4.x-esekhez egyikhez sem kell, az 5.x-esek között viszont előfordul ilyen is, meg olyan is. Ali-n is szétnézhetsz ... (pl. 1, 2, 3)
Nekem ez a kódbekérés kissé furcsa. Hangszórónál, fej- / fülhallgatónál ilyennel még nem találkoztam. Bár nincs is JBL cuccom ... -
hkari
őstag
válasz
Kisbocs06 #16223 üzenetére
Én egy ilyen videót találtam az ügyben. Neki driver baja volt ha jól látom. Én visszavinném a helyedben, ha tényleg driver gond, ahhoz a régihez nem nagyon fogsz tudni mást feltenni. Érdemes lenne valami 5.0 legalább, azokat natívan kezeli a Win, és akkor nem hiszem hogy gond lesz.
-
Acélfarkas
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Halo sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Mozilla Firefox
- Subaru topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged